Taylor Swift újjávarázsolja egy volt hollywoodi filmmogul ikonikus kastélyát

Taylor Swift, Beverly Hills, ház, villa, ingatlan, háza
Taylor Swift Beverly Hills mansion which she purchased in January 2018 for $25 million. 18 Oct 2018 Pictured: Taylor Swift. Photo credit: CJT / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 October , 2018
Vágólapra másolva!
Taylor Swift védett minősítést kapott a néhány évvel ezelőtt 25 millió dollárért megvásárolt, de ma már 32 millió dollárt érő Beverly Hills-i kastélyára, amely Hollywood történetének egy darabkáját képviseli, hiszen korábban Samuel L. Goldwyn filmmogul tulajdonában volt.
Vágólapra másolva!

Taylor Swift évek óta a rezidencia felújításán dolgozik, amelyben a Goldwyn-család két generációja is lakott. A több mint 10 ezer négyzetméteres kúria hamarosan régi fényében fog ragyogni.

Az ingatlant a legapróbb részletekig pontosan olyan állapotba szeretnék visszaállítani, ahogyan 1934-ben Samuel L. Goldwyn, az MGM filmstúdió egyik alapítója számára megépítették - emeli ki a hgtv.ca.

Taylor Swift hatalmas Beverly Hills-i birtokát teljes egészében felújítja Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Cjt / Mega

Az ingatlan védett minősítésének vannak előnyei és hátrányai is Swift számára, hiszen noha tetemes adókedvezményekben részesül, a Beverly Hills-i polgármesteri hivatal jóváhagyására is szüksége van a felújítási munkák elvégzéséhez vagy új elemek beépítéséhez (például hangstúdió kialakításához).

A régi Hollywood csillogása egyébként áthatja az egész hatalmas épületet, amely egykor legendás bulik és fényűző vacsorák helyszíne volt, olyan hollywoodi legendákkal, mint Marlene Dietrich, Charlie Chaplin vagy Clark Gable.