Egészen döbbenetes dolgot kapott egy nő karácsonyra a férjétől

Attractive,Man,Hold,Big,White,Package,With,Red,Bow,Sit gift,couple,year,happy,husband,smile,christmas time,wish,noel,sw Attractive man hold big white package with red bow sit in cozy living room with illumination garland decorations on pine three close ey
Attractive man hold big white package with red bow sit in cozy living room with illumination garland decorations on pine three close eyes to his brunette lady make surprise
Vágólapra másolva!
Egy nő, aki saját bevallása szerint egyáltalán nem ajándékozós típus, azt mondta a férjének, hogy idén inkább nem kér "hagyományos" ajándékot karácsonyra - de amit azonban helyette kért, hatalmas vihart kavart az interneten. 
Vágólapra másolva!

Egy nő idén úgy döntött, hogy a karácsonyi kívánságával szembemegy az árral, ami - miután a történetet a közösségi médiában is megosztotta - hatalmas felzúdulást váltott ki a világhálón. Cassie a követőinek bevallotta, hogy nem szereti a hagyományos ajándékokat, és azt mondta a férjének, hogy idén "semmire sincs szüksége". Ehelyett az elfoglalt anyuka egyszerűen csak azt kérte, hogy kaphasson némi segítséget a lakásuk tisztán és rendben tartásában. De nem mindenki vette túlságosan jó néven az ötletet.

Az asszony a TikTok-fiókján keresztül magyarázkodott: "Néhány évvel ezelőtt azt mondtam a férjemnek, hogy ne vegyen nekem tényleges ajándékokat, mert komolyan nincs szükségem semmire."

@classycassie30 And I get my white roses #nontraditionalhomemaker#relatablemomcontent#homemakertiktok#marriagegoals#marriedlife#husbandandwife#giftideas#busymom#relateablecontent#sahmsoftiktok♬ Frosty Drip (Christmas Xmas Trap Beat2) - TikTok Version - DocBlazeBeats

"Nem vagyok egy ajándékozós típus, és amire igazán szükségem van, az csak egy kis segítség a lakásban. Ezért a férjem azóta minden évforduló, születésnap és ünnepnap alkalmából felbérel egy profi takarítószemélyzetet, akik alapos tisztítást végeznek az egész lakásban. Szerintem ez az abszolút legjobb ajándék, amit egy anya kaphat."

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Annak ellenére, hogy nem "ajándékozós típus", Cassie elmondta, hogy azért egy csokor fehér rózsát rendszeresen kap ajándékba, mert ennek mindig nagyon örül.

A történetet azóta már több mint félmillióan látták, és sokan kommentálták is. Egyikük például ezt a megjegyzést fűzte a videós poszt alá: "Annyira szeretném én is ezt kapni, de a férjem egy "csináld magad" házban nevelkedett, és ő csak azt mondja, hogy "mi lenne, ha én takarítanék helyette?"

Azonban nem mindenki rajongott az ötletért, néhányan ugyanis nem értették, hogy miért csak Cassie takarít a családban, hiszen ennek a feladatmegosztáson kellene alapulnia.

Mások azzal érveltek, hogy egy nőnek takarítást ajándékozni karácsonyra problematikus, és csak a nemi sztereotípiákat erősíti.

Egy a brit felmérés szerint férfiaknak csupán 22 százaléka mondta, hogy teher a házimunka, 32 százalékuk pedig elismerte, hogy kevesebbet tesz a kelleténél.

Az Origo egy olyan lányról írt, aki milliókat keres egy olyan munkával, ami a többségnek túl mocskos. De azt is megírta, hogy egy OnlyFans-modell azzal keres rengeteg pénzt, hogy topless takarítónői szolgáltatást vállal. Egy Airbnb házigazda is kész vagyont gyűjtött össze takarítás közben.

Forrás: Mirror