Milliókat költött plasztikai műtétekre egy nő, azóta nem ismerik fel a régi képein

Vágólapra másolva!
Egy nőre rendszeresen felfigyelnek csinos külseje miatt, nem csoda, hiszen 250 ezer fontot költött plasztikai beavatokozásokra. Ennek azonban megvan az árnyoldala is, például amikor meg akarta hosszabbítani a jogosítványát, nem ismerték fel a régi fényképén, azt gondolták, hogy egy másik ember szerepel rajta.
Vágólapra másolva!

A korábban ügyvédként dolgozó 39 éves Denise Rocha OnlyFans modell elmondta, hogy az összesen 250 ezer font, azaz több mint 100 millió forintba kerülő műtétek annyira megváltoztatták, hogy a korábbi képein fel sem ismerik az emberek.

Ajkai ugyanis most észrevehetően vastagabbak, emellett arca, állkapcsa, orra is új formát kapott.

A brazil származású, szexi ügyvédnő emiatt került kellemetlen helyzetbe aznap is, amikor megpróbálta meghosszabbítani a jogosítványát.

Kérték, hogy igazolja magát egy másik igazolvánnyal, hogy lássák, valóban ő szerepel-e a képen.

Háromszor volt mellműtéten, ezt követte az orrplasztika, zsírleszívás, intim műtétek, majd botox-és fenoltartalmú bőrkezelés.

Denise minden kellemetlenség ellenére nagyon elégedett az eredménnyel, hiszen most úgy néz ki, ahogyan mindig is szeretett volna.

Azonban hivatalos ügyek intézése során épp az új külseje miatt kerül nehéz helyzetbe, ahogyan az most is történt:

"Sosem gondoltam volna, hogy a műtéteim miatt ilyesmin kell keresztülmennem.

- mondta a nő.

A végén szerencsére minden rendeződött, Denise-nek sikerült meghosszabbítania vezetői engedélyét, azonban új fényképet kellett készítenie.

A bombázó külsejű nő rendszeresen oszt meg magáról pikáns képeket az OnlyFans oldalán, rajongói emellett sokszor rendelnek is tőle olyan fotókat és videókat, amin irodai egyenruhát, szexi fehérneműt, vagy akár férfi nyakkendőt visel. Ő pedig nem mond ellent nekik, hiszen maga is élvezi az ilyen helyzeteket.

Forrás: DailyStar