Milliókra perli egy nő Paul McCartney lányát egy baleset miatt

Stella McCartney ruházati bolt
Stella McCartney női ruházati bolt
Vágólapra másolva!
Egy influenszer nő elesett és eltörte a sarkát egy dizájner női ruhákat áruló boltban. A nő sérülése olyan súlyos volt, hogy beperelte a boltot és 100.000 fontos (44 millió forintos) kártértést követel a Beatles egyik frontemberének lányához kötődő cégtől.
Vágólapra másolva!

A 31 éves Chloe Mickelborough azt állítja, hogy a Stella McCartney olaszországi bemutatótermében történt esése következtében már soha többé nem tud magassarkú cipőt hordani, ezért 100.000 fontnyi kártérítést követel a cég vezetőségétől.

A nő egy reklámfotózáson dolgozott Stella McCartney divattervező milánói bázisán 2018-ban, amikor az emeletről az alsó szintre zuhant.

Az esés során eltörte a sarkát és emiatt többszörösére duzzadt a lábfeje, majd több műtéti beavatkozásra is szorult, fájdalmai miatt pedig nem tud többé magassarkú cipőt hordani és sportolni sem.

Az online tartalmaiból élő nő azt mondta, hogy a baleset miatt speciális cipőt kell viselnie, és már nem tud táncolni, ahogy futni sem. Az ügyvédje szerint lehet, hogy ügyfele panaszai a későbbiekben akár súlyosbodhatnak is.

A divattervező cég azonban vitatja a követelést, mert álláspontjuk szerint a szerencsétlen incidensről egyedül Mickelborough tehet.

Stella McCartney női ruházati bolt Forrás: Wikipedia

A Stella McCartney céget képviselő ügyvéd azzal védekezett, hogy a nő egy jól láthatóan lezárt területre ment, méghozzá önszántából, a korlát pedig egyértelműen jelezte, hogy arra a területre senki sem mehet. Mickelborough "figyelmen kívül hagyott egy nyilvánvaló lezárást", amikor átlépett az ominózus területre, és ezzel "nem fordított ésszerű gondosságot a saját biztonságára" - állította az ügyvéd.

A Stella McCartney ruházati boltlánc tulajdonosa az a divattervezőként dolgozó Stella McCartney, aki a Beatles tag Paul McCartney lánya.

Az üzlet nagyon népszerű a hírességek körében, olyan A listások járnak ide, mint Melania Trump, Beyonce és az emberi jogi ügyvédnő, Amal Clooney, George Clooney felesége. A legutóbbi éves beszámolója szerint a cég forgalma 32,5 millió font volt.

Forrás: Mirror