Eladóvá vált Sir Roger Moore egykori Gloucestershire-i otthona

Sir Roger Moore, ingatlan, Gloucestershire
Sir Roger Moore egykori Gloucestershire-i bérleménye
Vágólapra másolva!
2.100.000 fontért árulják az egykori James Bond sztár Gloucestershire-i otthonát - írja a House Beautiful.
Vágólapra másolva!

Az Appleton House egy lenyűgöző Arts and Crafts stílusú ingatlan, amit a filmlegenda az 1960-as években bérelt. A beszámolók szerint úgy tudni, hogy Roger Moore különösen kedvelte a Cotswolds vidékét, hiszen 2016-ban vásárolt egy házat Cirencester közelében.

Az öt fogadószobával, hat hálószobával, öt fürdőszobával, edzőteremmel, irodahelyiséggel és garázzsal rendelkező kétszintes ingatlanhoz egy kifejezetten a narancsfáknak való melegház, több melléképület és a kertre néző terasz is tartozik.

Az 1935-ben épült házat azóta többször is felújították és kibővítették. Az ingatlan különlegessége, hogy a formális és a modernebb stílust kedvelők ugyanúgy otthon érezhetik magukat benne. A legutóbbi tulajdonosok három nagy hálószobai lakosztályt (a legnagyobban még egy gardróbszobát is), egy hatalmas rézkádat, egy növényszobát és két tárolóhelyiséget is kialakítottak az épületben.

A házban egyébként rengeteg lehetőség is rejlik. A déli szárnyát ugyanis könnyedén le lehet választani, és így egy egyszobás melléképület hozható létre, ami bérbeadása esetén extra bevételt jelenthet a tulajdonosnak.

A Cotswold hegyvonulat déli gerincén lévő erdőre néző kert egy eldugott 2.8 hektáros rejtekhely, ahol egy hatalmas kövezett felhajtó is van.

Az Origo bemutatta a Bond-filmekben szereplő legszebb ingatlanokat is. A 2017. május 23-án meghalt Roger Moore emlékére az Origo képes összeállítást is készített. A Sun bemutatta azt a II. fokozatú, műemlékvédelem alatt álló vidéki házat, a Fredley Manor-t, ahol egykor Sir Roger Moore is lakott. Az IdealHome pedig megmutatta Sherwood House-t, ahol Sir Roger Moore és harmadik felesége, Luisa Mattioli olasz színésznő 1970-es években élt.