Hónapokig élt egy bevásárlóközpontban egy férfi, és senkinek sem tűnt fel

koronavírus, Liverpool, Anglia
Liverpool, 2021. január 5. Elnéptelenedett bevásárlóközpont Liverpoolban 2021. január 5-én. A brit kormány január 5-től az egész országra vonatkozó zárlatot rendelt el az új koronavírus-változat gyors terjedésének megfékezése érdekében. MTI/EPA/Peter Powell
Vágólapra másolva!
Egy meg nem nevezett férfi hat hónapig élt egy Shanghai-i bevásárlóközpontban, mielőtt a biztonsági őrök felfedezték a rejtekhelyét. 
Vágólapra másolva!

Egy meg nem nevezett férfit, aki hat hónapig egy bevásárlóközpont lépcsőházában élt, biztonsági őrök buktattak le, akik egy videón mutatták meg a rögtönzött lakását, amelyben számítógép és sátor is volt. A "házkutatás" során kiderült, hogy a férfinak egy kényelmes ágya, ergonomikus széke, és egy íróasztala is volt, amin rendszeresen képezte magát.

A kép csak illusztráció Forrás: MTI/EPA/Peter Powell

A férfinak tehát fél évig sikerült kijátszania a bevásárlóközpont biztonsági őreit, rendszeresen járkált is az üzletek folyosóin, hogy feltölthesse hordozható eszközeit.

Egy magányos biztonsági őr azonban véletlenül belebotlott a rögtönzött otthonba, de azt még megengedte, hogy a férfi addig ott maradhasson, amíg a vizsgáira tanult.

A férfinek végül október 30-án kellett szednie a sátorfáját. Egy második biztonsági őr azóta szintén felfedezte az ideiglenes lakhelyet, és letartóztatta a férfit.

A hangulatos otthonról most videókat is feltettek a közösségi oldalakra, amelyeken látható a teljes berendezés.

A videó nézőinek megoszlott a véleménye a férfi lakhelyválasztásáról. Egyesek "élősködőnek" bélyegezték, míg mások azt állították, hogy lakbérmentes életmódját meg kellene tapsolni.

Hasonló történetről korábban is beszámoltunk, akkor egy leleményes férfinek több évig sikerült otthont találnia egy bevásárlóközpontban.

Forrás:Daily Star