Méregdrága luxus-lakókocsi, ami mintha egy sci-fi filmből szabadult volna – fotók

EMBEDDEL, CÍMLAPI, Knaus, Tabbert, Caravisio, KARAVÁN,
Vágólapra másolva!
Több mint 200 millió forintot ér az a nanotechnológiás moziteremmel felszerelt 9 méter hosszú lakókocsi, aminek futurisztikus kabinja olyan, mintha egy sci-fi filmből szabadult volna. A luxusjárgányban két ember fér el kényelmesen.
Vágólapra másolva!

Beépített mozi és borhűtő is megtalálható abban az egyedülálló luxus-lakókocsiban, aminek az értéke eléri a 219 millió forintot (950 ausztrál dollár). A 9 méter hosszú, futurisztikus kapszula kinézetű Caravisio Caravan-ban két utas fér el kényelmesen, akik kiélvezhetik az autó hátuljára rögzíthető otthon csúcskategóriás felszereltségét, például a távirányítású világítást.

A lakókocsiban az egyszemélyes ágy kihúzható, valamint a stratégiailag a kicsi nappali mellett egy trendi konyhahelyiség kapott helyet. A hálószóba a luxusszerkezet végében található, mellette pedig egy fürdőszoba van. A borhűtő a modern sütő közelében kapott helyet a konyhában, ami akár négy palack tárolására is képes.

A Knauss Tabbert német cég, ami a jármű tervezéséért felelt, egy nanotechnológiás moziteremmel is felszerelte a lakókocsit.

A futurisztikus kapszulát először a 2021-es birminghami lakóautó- és lakókocsi-kiállításon mutatták be. A luxus-lakókocsit azonban nem lehet megvásárolni, mivel továbbra is a Knauss Tabbert egyik legegyedibb koncepcióterve. A Caravisio Caravan tervezése és építése két évig tartott, és karcsú kialakításának köszönhetően kiváló aerodinamikával büszkélkedhet.

A tervezőket munkájuk során a szuperjachtok ihlették.

A német vállalat egy alkalmazást is kifejlesztett, ami garantálja a leendő tulajdonosoknak a biztonságot.

Az applikáció ujjlenyomat által aktiválható biometrikus technológiát használ, ami a lakókocsi világítását, hangját és fűtését is vezérli. Az alkalmazás fejlesztése 35 millió forintba (152 ezer ausztrál dollárba) került a cégnek.

Forrás: News.com.au