Több ezer fontot költött orgazmusinjekciókra egy brit anya

Vágólapra másolva!
Az 50 éves Gloria Vieira úgy érezte, hogy 16 éves házasságának felbomlásával a szexuális étvágya is megszűnt. Nemrég azonban elárulta, hogy a hírességek által jóváhagyott "orgazmuskúra" kezelés "újra életet adott neki".
Vágólapra másolva!

Az ötven éves Gloria Vieira úgy érezte, hogy válása után a szexualitás iránti vágyát is elveszítette. Mivel úgy gondolta, hogy ehhez még túl fiatal, alávetette magát egy, több hírességek által is ajánlott "orgazmusinjekció" kezelésnek.

A kezelésenként 1.200 fontba (520.000 forintba) kerülő injekciók hatására "újra szexuálisan elevennek érezte magát".

Azt nyilatkozta, hogy azért vetette alá magát a méregdrága terápiának, mert a szexualitás mindig is fontos része volt az identitásának.

Az orgazmuskúra állítólag növeli az érzékenységet és javítja a szexuális életet. A kezelés során vérlemezkékben gazdag plazmát (PRP) fecskendeznek az intim területekre, hogy serkentsék a szövetek fejlődését.

Olyan hírességek dícsérték már ezt a kezelést mint Gwyneth Paltrow, valamint Kourtney Kardashian és Sinitta. Vieira már két hét után elkezdte érezni a kezelés hatását, és elmondása szerint közel állt a csodához.

"Az injekciók után úgy éreztem, mintha valami felébredt volna bennem, és mintha ragyogtam volna odalent. Nagyon pozitív élmény volt számomra - segített abban, hogy újra fiatalnak érezzem magam."

A kétgyermekes anyuka a legidősebb gyermekével nehéz szülést élt át, aminek következtében a hüvelyfalán hegek lettek. A válása után nem új autóra, vagy lakásra vágyott, hanem valami olyasmire, ami visszaadja a lendületét és az energiáját. Az orgazmusinjekciókra az internetes böngészése során bukkant rá.

Az 1.200 fontba kerülő kezelés során a vérplazmából kivont vérlemezkéket többször befecskendezik a hüvely területére.

Azóta kétévente visszatér az eljárásra, eddig öt kezelésen vett részt. A költségek ellenére úgy gondolja, hogy a kezelés az életére gyakorolt hatása miatt megérte.

Forrás:Daily Star