Emilio megmutatta, milyen fényűző otthonban él a családjával - videó

Emilio felesége Bunyós Pityunál tanult verekedni
Vágólapra másolva!
Ha azt mondjuk, Jellinek Emil, valószínűleg nem sokan tudják, kiről van szó, de ha azt mondjuk, hogy Emilio, már mindjárt több embernek lesz ismerős a név. A nagyközönség előtt leginkább énekesként ismert, de eredetileg dobosként kezdte zenei karrierjét. Frissen felújított lakását látva pedig akár a Hungária zenekar "Multimilliomos jazzdobos" című száma is az eszünkbe juthat, olyan fényűző otthonban él a családjával.
Vágólapra másolva!

Feleségével közösen most betekintést engedett felújított otthonukba, és egy igazi kozmopolita, ízlésesen berendezett, vagány lakba nyerhetünk bepillantást a Blikk által készített alábbi videón:

A felújítás mintegy másfél hónapig tartott, nagy felfordulással járt, ezért Emilio és Tina egy szállodában töltötték ezt az időszakot.

Pénzt és energiát nem kímélve, teljesen átalakították a ház stílusát: a korábbi, leginkább a barokk és rokokó korszakok tipikus stílusjegyeit mutató bútorzat és általános esztétika helyett egy letisztultabb, világos színekkel dolgozó, minimalistább stílust álmodtak meg,

amihez Emilio szerint rengeteg inspirációt szolgáltattak külföldi útjai is - írja a Promotions.hu.

Emiliónak annyira tetszik a Tinával közös otthonuk új arculata, hogy ki sem tud emelni kedvenc helyet, mindegyik részét egyformán szereti: annyit jegyzett meg, hogy a legjobb akkor otthon lenni, amikor felesége valamilyen ízletes ételt főz éppen.