Több milliárdot nyert a lottón, majd tönkre ment az élete egy brit nőnek

lottó, illusztráció
View of severals Loto, Euromillions, Joker, Keno grids by Francaise des Jeux (FDJ), the operator of France's national lottery games taken on March 27, 2018 in Paris. (Photo by JOEL SAGET / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy nő és a férje 148 millió fontot nyert a lottón, amit elsősorban az asszony családjának támogatására fordítottak. Ez azonban balul sült el. 
Vágólapra másolva!

Gillian Bayford 2012-ben volt férjével Adrian Bayforddal 148 millió fontot nyert az EuroMillions szerencsejátékban, ami azonban teljesen tönkretette az életüket -

15 hónappal később elváltak, az asszony rokonai pedig ellene fordultak.

Az asszony a családtagjainak több millió fontot adott, ők ennek ellenére megszakították vele a kapcsolatukat, és szóba sem álltak többé vele. Gillian a családját úgy is támogatta, hogy kifizette a sikertelen üzleti vállalkozásaik 700.000 fontnyi adósságát.

Az asszony azonban azt állítja, hogy az apja nemcsak a megnyert pénz elköltéséről akart egymaga dönteni, hanem a lánya vállalkozása felett is át akarta venni az irányítást.

Gillian a szüleinek a nyereményéből vett egy lakást a skóciai Carnoustie-ban és egy új autót. Korábban a szülei ugyanis egy lakókocsiban éltek.

A bátyjának pedig 800.000 fontot adott, hogy elkezdhesse saját üzleti vállalkozását. Azonban a szerettei folyamatosan újabb és újabb pénzért zaklatták őt, majd nem álltak vele szóba többé.

"A pénznek mindenkit boldoggá kellett volna tennie. De követelőzővé és kapzsivá tette a családom" - nyilatkozta a milliomos nő.

A nyereményből először az asszony családján segítettek, kifizették az adósságokat, a szülők végre beköltözhettek a saját lakásukba, minden családtag kapott autót és lakást.

A kép csak illusztráció Forrás: AFP/Joel Saget

Ahogy erről az Origo beszámolt, Gillian Skóciába költözött két gyermekükkel, Adrian pedig 38 ingatlant vásárolt, amelyek bérbe adásából folyamatosan jelentős bevétele származik.

Forrás: Daily Star