Rakétavető, vízágy, helikopter-leszálló: elképesztő felszereltségűek a világ legdrágább limuzinjai

Celebrating couple in limo with champagne glasses "Couple Sugar Daddy Real People Upper Class Age Contrast Photography Businessman Young Women Women Female Mature Men Men Male Two People Adults Only Back Seat Fame Celebration Dating Flirting Nightlife Hig
A businessman and his young companion enjoy a glass of champagne in a limousine.
Vágólapra másolva!
A limuzinok olyan járművek, amelyeknek soha nem a hagyományos mobilitási funkció volt az elsődleges jellemzőjük. Mindig is a luxust és a társadalmi státuszt szimbolizálták. Vannak azonban olyan darabok, amelyek még az átlagos limuzinok közül is magasan kiemelkednek. Mutatjuk a világ legdrágább limuzinjait.
Vágólapra másolva!

A limuzinok a kezdetektől a luxus, a nagyság, az extravagáns stílus, valamint a társadalmi státusz jelképei voltak. A limuzinok kiválasztása során a jármű funkcionalitása gyakran másodlagos, és fontosabb, hogy mennyire képes a fentieket megtestesíteni.

Nem véletlen, hogy sokan olyan kiemelkedő alkalmakra bérelnek limuzinokat, mint az esküvők, a szalagavatók vagy a születésnapok; de nem ritka, hogy az üzletemberek is bevetik az egyedi járműveket, hogy jobb benyomást keltsenek a potenciális üzletfeleikben.

Vannak azonban olyan luxuslimuzinok, amelyek magasan kiemelkednek az "átlagos" limuzinok köréből. Ezek vagyonokat érő egyedi darabok, melyek akár több millió dollárt is érhetnek. A The Richest összesítése alapján mutatjuk a világ legdrágább limuzinjait.