A Kardashian család már karácsonyra készül

2019 E! People's Choice Awards USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County Hollywood Santa Monica Arts Culture Editorial Attending Celebrities Posing 2019 Photography Image Photograph People Annual PCA E! People
SANTA MONICA, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 10: Sisters Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian and Kim Kardashian West arrive at the 2019 E! People's Choice Awards held at Barker Hangar on November 10, 2019 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Kylie Jenner, Kris Jenner, Kourtney Kardashian és mások a Kardashian-Jenner családból a közelgő ünnepekre való tekintettel közzétették ajándékvásárlási ötleteiket - ezek között több döbbenetesen drága is akad, az egyik például mintegy 2500 dollárba (885 000 forint) kerül. 
Vágólapra másolva!

A Kardashian család éves "ünnepi ajándékkalauzát" most a Poosh nevű életmódmárkán keresztül osztották meg, amelyet a legidősebb testvér, a most 44 éves Kourtney indított el 2019-ben. Kedvcsinálóként ajánlásaikat úgy hirdetik, mint "az ajándékötletek wellness-csodaországa" a rajongóiknak.

A listán különböző tárgyak szerepelnek, köztük egy társasjáték és egy szauna - az ajándékok ára 25 dollártól 2498 dollárig terjednek.

A legidősebb testvér, Kourtney ajánlásai között szerepel a Heat Healer Energy Sauna, amelynek ára 2498 dollár. Elmondta, hogy a szaunázás része a "jóleső rutinjának", és még az ajándékötlet magas árát is elismerte. Kourtney a család legújabb ajándékkalauzában azt is kijelentette, hogy nagyon felspannolta ez a termék, és valószínűleg több barátját is meglepi majd vele idén karácsonykor.

Második javaslata a Luxe Dominoes El Reverso társasjáték, amelynek ára 350 dollár(124 000 forint) a Poosh honlapján. A család egyik "kedvenc játékaként" jellemzett játék a Reversi (Fonákolós) modern változata.

Kourtney elmondta, hogy a tábla és a bábuk a dámajátékhoz is használhatók. A Reversi kétszemélyes absztrakt stratégiai táblás játék. A győzelemhez a lehető legtöbb, színünkkel egyező színű korongnak kell lenni a táblán.

Édesanyja, a 68 éves Kris Jenner csupán egyetlen ajánlással járult hozzá a kalauzhoz, ez pedig a Laduora DUO 4-in-1 pod alapú fejbőr- és hajápoló készülék. A termék ára körülbelül 300 dollár (106 000 forint). Állítólag fejbőrmasszázst, terápiás meleget, vörös fényterápiát és elektromos stimulációt biztosít.

Kourtney húga, a 43 éves Kim Kardashian két javaslattal is gazdagította az ajándékkalauzt. Az egyik a saját márkája, a SKKN BY KIM Resurfacing Mask + Treatment Brush, aminek az ára jelenleg 80 dollár (30 000 forint). A vélhetően újonnan bevezetett termék állítólag "javítja a bőr textúráját és arcszínét". A család ajándékkal kapcsolatos útmutatójában Kim azt nyilatkozta, hogy a készlet "tökéletes zokni töltelék" lenne a közelgő ünnepi szezonra.

A 39 éves Khloé Kardashian idén csak egy ajánlással rukkolt elő, mégpedig a Solo Stove Mesa XL asztali tűzrakóhelyjel, ami körülbelül kerül 130 dollárba (46 000 forint) kerül legidősebb testvére, Kourtney életmódmárkáján keresztül. Véleményét megosztva azt idézik, hogy ez a "tökéletes ajándék" rokonainak és barátainak az ünnepi szezonra.

A 28 éves Kendall Jenner ajánlásai között volt a legolcsóbb darab a listán. Ő a Contour Cube Original Pink Contour Cube-ot javasolta, amely a Poosh weboldalán jelenleg 25 dollárért (10 000 forint) kapható.

A 26 éves Kylie Jenner két ajánlással bővítette a kalauzt: az egyik egy mikrozöldség szett, a Leath márka The Fieldhouse Starter Setj-je, aminek ára jelenleg 295 dollár(104 000 forint). A készlet állítólag tartalmaz egy "növekedési rendszert", amely például brokkoli és retek növekedését eredményezheti. A legfiatalabb testvér, Kylie-t a Poosh honlapján található cikkben idézik, aki a terméket "funkcionális ajándékként" jellemezte, amely lehetővé teszi a címzettek számára, hogy mikrozöldségeket termesszenek otthon.

Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian és Kim Kardashian Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Forrás:Mirror