Joe Jonas ismét árulja a Manhattan-i apartmanját

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment Celebrities FASHION Film Industry Vanity Fair Oscar Party Oscar Party Vanity Fair
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 24: Joe Jonas (L) and Sophie Turner attend the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California. Dia Dipasupil/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Csupán néhány hónappal azt követően, hogy az egykori házaspár, Joe Jonas és Sophie Turner nyilvánosságra hozták szakításukat, és Miami villájuktól is megszabadultak, a színész és popsztár a 6 millió dolláros Manhattan-i apartmanjától is meg akar válni. 
Vágólapra másolva!

A New York Post szerint Joe Jonas 6 millió dollárért árulja nolita-i lakását. Nolita, amit néha NoLIta-ként is írnak a "Little Italy északi része" kifejezésből ered, egy nemrégiben kijelölt városrész New York City Manhattan kerületében.

Joe Jonas és Sophie Turner Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dia Dipasupil

A Camp Rock sztárja, aki idén szeptemberben adta be a válókeresetet a Trónok harca színésznőjétől, Sophie Turner-től eredetileg 2018 márciusában vásárolta meg a lakást 5,6 millió dollárért. Jones először 2020-ban tette fel az eladó ingatlanok közé az apartmant, amiért 6,5 millió dollárt kért, és azóta többször is le majd felkerült a piacra.

A lakás egy 2015-ben épült nyolcemeletes butik társasház része, amihez közös tetőterasz is tartozik. Az otthonhoz 24 órás portaszolgálat is jár.

A körülbelül 270 négyzetméteres otthonba egy kulcsos lifttel lehet bejutni, amely egy privát előcsarnokba nyílik. A nyitott alaprajzú lakást egyedi tölgyfa padlóval látták el, a konyhába pedig SieMatic szekrényeket, márvány pultokat és Miele csúcskészülékeket helyeztek.

A loft-szerű otthon összesen három hálószobából, három fürdőszobából és egy elsődleges lakosztályból áll, amihez egy 135 négyzetméteres parkosított terasz is tartozik.

Forrás:Robb report