Bérlőt keres otthonába a Bridget Jones naplója szerzője

Helen Fielding, a Bridget Jones naplója könyvek szerzője
Helen Fielding, a Bridget Jones naplója könyvek bestseller szerzője
Vágólapra másolva!
Helen Fielding, a "Bridget Jones naplója" bestseller írónője új albérlőt keres Los Angeles-i modern farmházába. A híresség meg is kéri pazar otthona használatának árát, hiszen a havi bérleti díjat 35.000 dollárban (12 millió forintban) állapította meg. 
Vágólapra másolva!

Helen Fielding írónő Brentwood-i meseszép háza 464,5 négyzetméter alapterületű, öt hálószoba és hét fürdőszoba van benne.

Helen Fielding, a Bridget Jones naplója könyvek bestseller szerzője Forrás: AFP/Getty/Vince Bucci

A 2017-ben épült ingatlant legutóbb 2019-ben adták ki havi 30.000 dollárért. Ennek ismeretében azért tény, hogy a Bridget Jones naplója írónője nem emelte meg drasztikusan az árait, hiszen most is "csupán" 35.000 dollárt kér havonta.

Az ingatlan báját növeli annak kulcsrakész volta - mivel teljesen berendezett, a bérlőnek a bútorok beszerzésével sem kell bajlódnia. A főzőkészülékektől kezdve az ágyneműig minden megtalálható itt, amire a lakónak szükséges lehet. Az épületet a tágas, nyitott előcsarnokban található lépcsőház, és a szárnyaló mennyezet teszi igazán egyedivé. A kandallóval rendelkező formális nappali és a dolgozószoba egyaránt közvetlen kijáratot biztosít a medencéhez.

A konyha márványszigettel, bárszékkel és fagerendás mennyezettel rendelkezik. Oldalt egy étkezősarok található képablakokkal.

Az elsődleges hálószobai lakosztályban modern kandalló, könnyű fapadló és saját erkély is található. A világos és tágas fürdőszobában zárt zuhanyzó, és áztató kád is van, valamint egy dupla öltözőasztalt is elhelyeztek itt. A felső szinten négy másik hálószobát is berendeztek ülősarkokkal.

Ezenkívül az ingatlanhoz tartozik egy iroda, egy játékszoba és egy különálló vendégház. Hátul van egy medence, egy spa és egy fedett terasz.

Forrás: Realtor.com