Eladó Halle Berry Malibu-i otthona

Halle Berry, ingatlan, Malibu, beachfront house
Halle Berry Malibu-i háza
Vágólapra másolva!
Halle Berry, a Macskanő és a Halj meg máskor szívdöglesztő színésznője 18 millió dollárért (6.5 milliárd forintért) árulja a malibui tengerparti nyaralóját, amiért ő 2004-ben mindössze 8.5 millió dollárért jutott hozzá. 
Vágólapra másolva!

Az Ohióban felnövő Halle Berry színésznő arról álmodott, hogy az óceán közelében élhessen. 2004-ben, abban az évben, amikor a "Macskanő" című filmben a címszerepet játszotta, 8,5 millió dollárt fizetett ezért a tengerparti házért a kaliforniai Malibuban, az ingatlan nyilvántartás szerint.

"Mindig is szerettem az óceánt" - nyilatkozta Berry, hozzátéve, hogy az ingatlan a magas mennyezetével, a padlótól a mennyezetig érő ablakaival, és a rengeteg természetes napfénnyel igazi főnyeremény.

Halle Berry Malibu-i háza Forrás: Youtube

A Szörnyek keringőjének Oscar djas sztárja hétvégi kikapcsolódásként használta a házat, de most úgy döntött, hogy megválik tőle, és 18 millió dollárt kér érte.

Ebből a pénzből pedig egy új, még varázslatosabb otthont szeretne felépíttetni magának és családjának.

A tengerparti homlokzattal rendelkező ház a Malibu Cove Colony-ban található, egy zárt területen, közvetlenül a Pacific Coast Highway mellett. A három hálószobás, 475 négyzetméteres ingatlan több erkélye is a Csendes-óceánra néz.

Berry elmondta, hogy kezdetben a ház magányossága vonzotta. "Az otthonom a tengerparton fekszik, én mégis nagyon is privátnak érzem, mert egy zsákutca legvégén van."

A ház az 1990-es években épült, amit a színésznő a saját életmódjának megfelelően teljesen átalakított. Egy évig volt a hivatalos otthona, mielőtt hétvégi házzá változtatta volna. A karácsonyt is itt töltötte a családjával, ami számára vadonatúj élmény volt, hiszen a clevelandi gyermekkorában ez az ünnep a havat, a hideg időt és a hóangyalokat jelentette.

Az ingatlanügynök elmondta, hogy a házban mindenütt az óceánt idéző íves vonalak húzódnak. A ház szélei lekerekítettek, a fő nappaliban pedig a mennyezet hullámzó mintázatú, és egy kör alakú tetőablak is található benne. "Nagyon úgy érzi az ember, mintha egy gyönyörű jachtba lépett volna be".

Az elsődleges hálószobában kandalló és ülősarok található. A padlást a színésznő irodaként használta, és itt is van egy kandalló, és egy az óceánra néző erkély. A háznak van egy tetőterasza is.

Az 57 évesen is gyönyörű színésznő nemrég azzal hívta fel magára a világ figyelmét, hogy teljesen meztelenre vetkőzött. A képet itt nézheti meg.

Forrás:Mansion Gobal