Intim betekintés a Szürke 50 árnyalata sztárjának elegáns otthonába

Dakota Johnson, Los Angeles, ingatlan, vintage
Dakota Johnson Los Angeles-i otthona
Vágólapra másolva!
Los Angelesben, Hollywood szívében, mégis félreeső, nyugodt helyszínen fekszik Melanie Griffith és Don Johnson egykori színészházaspár lányának, Dakota Johnson-nak vintage ihletésű, a modernitást és az eleganciát tökéletesen ötvöző otthona otthona. 
Vágólapra másolva!

"Egy faház egy hajón" - ezt a jellemzést adta otthonának a népszerű színésznő, Dakota Johnson.

Dakota Johnson Los Angeles-i otthona Forrás: Youtube

A világhírű színészcsalád sarjának otthona teljes mértékben saját ízlésvilágát és aspirációit tükrözi. Az álom létrehozása nagymértékben köszönhető Carl Maston építésznek, aki a terveket valósággá kovácsolta.

Ahogy a színésznő karrierje egyre hektikusabbá vált, elsődleges fontosságúvá vált számára egy biztonságos és nyugodt menedék, amit otthonának nevezhet. A Los Angelesben, Hollywood szívében található, félreeső helyen fekvő ingatlan a vintage ihletésű modernitás és a kényelem zászlóshajója.

Johnson nappalija olyan, mint egy nyitott szív, amely beengedi az emlékeket és a fényt. Ideje nagy részét itt tölti, akár egyedül, akár a barátaival vagy a családjával van. A színésznő ezt tökéletes szobának tartja a kikapcsolódásra, ahol a földszínű bútorok nagyon is összhangban vannak a nagy, boho-hatású szőnyeggel, ami a helyiség éke.

Az egész szoba egy vintage paradicsomra emlékeztet: a gyönyörű antik Wurlitzer zongora tökéletesen illik a fából készült, léleknyugtató bútorokhoz. Még a modern komód is frappánsan illeszkedik a nappali vintage szellemiségéhez, ami azt bizonyítja, hogy a design igenis nagy hatással lehet egy szoba hangulatára és atmoszférájára. A zene forrása - nem meglepő módon - egy bakelitlemez-lejátszó.

Johnson egész otthona mellőzi a hivalkodó pompát, ezt inkább mély és szemérmetlenül nyílt kulturális érzékenységgel pótolja. Az irodája például saját magánéletének és érdeklődési körének ötvözete. A könyvgyűjteményétől kezdve a nagyméretű bekeretezett képekig minden a színésznő ízléséről árulkodik. Ebben a szobában is a fából készült bútorok dominálnak, ami varázslatos nyugalmat sugároz az egész térben.

A fő hálószoba központi hangulata is a teljes ellazulást és békességet árasztja.

Az egész házban szembetűnő, hogy a színésznő mennyire szereti a különleges szőnyegeket, hiszen szinte minden szobában domináns szerepet szánt ezeknek a kiegészítőknek. Az ágyát borító és díszítő egyedi Gucci takaró csendes, de erős személyiségjegyeket hordoz. A szekrény szintén egy csodálatos darab, amely tökéletesen megtestesíti a stílus és a természet házasságát.

A természetes fény mindennapos vendég az étkezőben, ami kiválóan ráirányítja a figyelmet az üveg étkezőasztalra. A fából készült gyönyörű székek a színésznő egyszerűség és elegancia iránti szeretetét bizonyítják. Ezek ízlésesen arányosak és finoman elegánsak. A visszafogott művészi kivitelezés és a természetes színek párosítása igazán látványosra sikeredett.

Kétségtelen, hogy a zöld árnyalata, amely Dakota konyháját betölti, tiszteletben tartja otthona színpalettáját, ugyanakkor váratlan fordulatot is hoz. Meleg és meghitt ölelésbe burkolja a szekrényeket. Ebben a helyiségben megmutatkozik, hogy Johnson a bohó stílust is kedveli, ami éles kontrasztot alkot a tér tompa organikusságával. A kifinomultság sokféleképpen jelenik meg ebben az ingatlanban, a konyha a maga nemében inkább szerénységet és egyszerűséget tükröz a dizájn és a dekor kifinomultságában.

A színésznő kertje szelíden hívogat a kikapcsolódásra és a napfényben való sütkérezésre, a fák pedig festői hátteret biztosítanak. A fűtött medencével és pezsgőfürdővel garantált a luxus kikapcsolódás. A medence mellett két gyönyörű szék található, amelyek a hagyományos svéd kárpit modern átvételének tűnnek. A kültéri bútorok a maguk egyszerűségében bájt és egyediséget adnak és a kert nagyon jól jellemzi Johnson-t magát is.

Forrás:The most expensive homes.com