Elképesztő botrány Britney Spears családjában

2016 Billboard Music Awards - Show GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment
LAS VEGAS, NV - MAY 22: Recording artist Britney Spears performs onstage during the 2016 Billboard Music Awards at T-Mobile Arena on May 22, 2016 in Las Vegas, Nevada. Kevin Winter/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Britney Spears gondnoksága miatt édesanyjától is elhidegült, évekig nem találkoztak és nem is beszéltek egymással. Nemrég azonban olvadni kezdett a jég, amit egy újabb hír most tönkretenni látszik. 
Vágólapra másolva!

Lynne Spears-t most azzal vádolják, hogy a család 14 éves viszálya közepette "haszonszerzés céljából" értékesítette a lánya nevéhez kötődő termékeket.

Britney és édesanyja között több mint egy évtizede feszült a viszony, miután édesapja, Jamie gondnokság alá helyezte a lányt. De 2023 elején úgy tűnt, hogy kibékülnek, és a pophercegnő lelkesen mesélte is közösségi oldalán, hogy édesanyja három év után először végre becsöngetett hozzá. Britney, aki maga is kétgyermekes anyuka nagyon örült annak, hogy végre közösen is programozhatnak.

Britney Spears Las Vegas-ban Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

"Az idő minden sebet begyógyít. Annyira szerencsésnek érzem magam, hogy 14 év után végre összejött a közös kávézás! Menjünk együtt bevásárolni ezután!" - írta a popénekesnő.

Nemrég azonban az a hír terjedt el, hogy Lynne Spears és barátnője Tatum éveken át árulta Britney cuccait.

Állítólag eladták azt a kalapot, amelyet Britney 2000-ben a Billboard Awards-on viselt, és a 2003-as Kids' Choice Awards-on viselt Butterfly csizmáját is.

A MailOnline szerint az asszony 2018-ban kezdett bele a Britney kiegészítők árusításába a Kentwoodban található Connie's Jewelry and Gifts üzletben, ami Britney gyerekkori barátnője, Cortney Brabham családjának tulajdonában van.

Az mindenesetre tény, hogy Britney karrierje elején még gyakran hazajárt a családi házba, Kentwood-ban, és a saját ruhái és a koncertjein viselt kiegészítői közül többet is otthagyott.

Egy a Spears családhoz közel álló forrás elárulta, hogy Tatum előszeretettel viseli azt a fehér szaténdzsekit, ami Britney-n volt a 2011-es Femme Fatale koncertturné idején. "Mindig azzal kérkedik, hogy Britney viselte. Még Britney aláírása is rajta van a kabát belsején".

Britney az új memoárjában bevallotta, hogy amikor hazament az elmegyógyintézetből, észrevette, hogy ruhái eltűntek (állítólag kidobták). A Toxic énekesnője így írt: "A családom kidobta őket a szemétbe, ahogy engem is kidobtak."

A forrás azonban tudni véli, hogy Lynne nem kidobta, hanem eladta őket, mivel "szüksége volt a pénzre, hogy karácsonyi ajándékokat vehessen az unokáinak". Tatum azonban azt állítja, hogy minden, amit eladtak, csupán másolat volt. "Soha nem adtam el, és soha nem is adnék el semmit, ami Britney tulajdona."

A fehér kabátot Tatum szerint Lynne kapta, Britney egy másikat hordott. A 2003-as csizma sem Britney-é volt, hanem csak egy másolat. Annyiban történt csalás, hogy a lábbeli reklámozása során az énekesnő fotóját használták fel. A hirdetés szövegében pedig azt írták, hogy a csizmát Britney tette híressé.

Lynne a rágalmakat teljes mértékben tagadja, üzent is Britney-nek, mondván soha nem szabadulna meg lánya cuccaitól, mert nagyon jól tudja mennyire fontosak ezek a számára. Azt is felajánlotta, hogy eljuttattja bármelyiket Britney-nek, ha szüksége lenne rájuk.

Az Origo nemrég beszámolt arról is, hogy eladóvá vált Britney gyerekkori otthona, ahol többek között az egyik legnagyobb riválisának szóló üzenet is olvasható.

Forrás:Daily Star