A Századvég idén is megrendezi a rendhagyó Vidék Konferenciát

ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ aratás kombájn KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ munkagép szántóföld TÁJ TÁRGY árpa gabona NÖVÉNY magyar mezőgazdaság Magyarország
Kozármisleny, 2019. június 28. Őszi árpát tölt utánfutóba egy kombájn Kozármisleny közelében 2019. június 28-án. MTI/Sóki Tamás
Vágólapra másolva!
A Századvég Konjunktúrakutató Zrt. szervezésében idén is sor kerül a rendhagyó Vidék Konferenciára. A hagyományosnak számító rendhagyó esemény nem titkolt célja az, hogy egy átfogó képet afjon a a vidéki társadalom és gazdaság aktuális állapotáról. A Konferencia lehetőséget ad a vidéki életet és gazdaságot támogató és ösztönző kormányzati szakpoilitikai célok bemutatására. 
Vágólapra másolva!

A konferencián előadnak a Századvég szakértői, elemzői. Mindezek mellett előadást tart Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter és Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke. Az eseményen izgalmas kerekasztal-beszélgetések is meghallgathatóak lesznek.

Forrás: Századvég

A Századvég mint a honlapján ismertette, a konferencia délelőtti részében például Dr. Hortay Olivér, a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. Energia- és Klímapolitikai Üzletágának vezetője beszélget Rigó Csabával, a Gazdasági Versenyhivatal elnökével, Mi hajtja az élelmiszerárakat? címmel. Délután pedig kerekasztal-beszélgetések következnek térségfejlesztés, foglalkoztatás, pénzügyi tudatosság témában.

A konferencián való részvétel egisztrációhoz kötött. A regisztrációkat 2023. október 6., péntek 20:00-ig várjuk a konferencia@szazadveg.hu e-mail-címen várják.

Az esemény időpontja: 2023. október 10 8:40

Helyszín: Várkert Bazár (1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.)