Még az ételeit is befesti egy rózsaszínmániás, Barbie imádó nő

Vágólapra másolva!
A 28 éves Holly Weymouth mindig is szerette a rózsaszín holmikat, így természetesen a Barbie babáknak is nagy rajongója. Emellett saját bevallása szerint gardóbja 90%-a is rózsaszín ruhák teszik ki, amelyekre több ezer fontot költ. Hozzátette, sokan furcsának, sőt egyenesen őrültnek titulálják emiatt, és nagy ívben kerülik őt, Holly azonban nem törődik velük.
Vágólapra másolva!

Büszke egyedi stílusára a 28 éves Holly Weymouth, annak ellenére, hogy sokan kerülik őt, és különcnek tartják, amiért szó szerint szerelmes a rózsaszín dolgokba.

Bár a negatív megjegyzések és előítéletek sokszor rosszul esnek neki, ennek ellenére Holly ki van békülve magával,

és vállalja, hogy ő ilyen.

"Sokszor elszomorítanak a kritikák, szó szerint depressziósnak érzem magam. Volt, hogy emiatt elgondolkodtam, talán tényleg változtatni kellene a stílusomon.

- mondta a fiatal nő.

Mindezek ellenére Holly továbbra is töretlen lelkesedéssel imádja a rózsaszínt. Azt mondja, ez a szín igazán boldoggá teszi. A rózsaszín iránti szenvedélye nemcsak a ruhákra, de az élet más területeire is kiterjed.

Holly otthon még az ételeit is előszeretettel festi rózsaszínre, és rendszeresen tart rózsaszín teapartikat. Azt mondta, ha egy étel rózsaszín, attól csak jobban ízlik neki.

- mondta el a lány.

Forrás: Daily Star