Szexvideókat készített az OnlyFans-modell rendőrnő - akkor bukott le, amikor a kuncsaftját igazoltatta

Minneapolis Police, rendőrségi autó
A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Férjével szexelt a kamrák előtt, aztán a felvételeket feltöltötte az internetre egy rendőrnő. Bár egyelőre nem rúgták ki, óriási a botrány. Azután bukott le, hogy igazoltatta az egyik előfizetőjét, aki rendszeresen fizet neki. 
Vágólapra másolva!

A minneapolisi rendőrség most azt vizsgálja, hogy a város 4. körzetében dolgozó 35 éves nő megsértette-e a rendőrségi szabályzatot azzal, hogy olyan felvételeket tölt fel az internetre, amelyeken meztelenül van.

A rendőrnő azután bukott le, hogy egy igazoltatott egy sofőrt, akiről kiderült, hogy előfizetője. Az illető rögtön felismerte a nőt, akinek már fél éve rendszeresen utal pénzt azért, hogy nézhesse a pikáns fotóit és erotikus videóit.

A kép illusztráció Forrás: Wikipedia

- mondta.

Az Only Fans-oldalon a rendőrnő szabad szelleműként és végletekig optimistaként jellemzi önmagát, aki vendégei maximális élvezetére készíti szexuális tartalmú felvételeit.

- olvasható Brian O'Hara rendőrfőnök közleményében.

Az eset több kérdést is felvet, ugyanis a nő a szabadidejében készítette a felvételeket. Ugyanakkor a másik fél azzal érvel, hogy a rendőri hivatással az ilyen viselkedés nem összeegyeztethető.

"A város polgármestere szerint azzal nincs semmi baj, ha egy fizetős szolgáltatás keretében meztelen fotókat tesz közzé valaki, de jelen esetben valószínűleg többről van szó. A végső döntést ebben az ügyben a rendőrség legfelsőbb vezetősége fogja meghozni" - nyilatkozta Minneapolis polgármesterének, Jacob Freynek a szóvivője.

Forrás: New York Post