Matracok között, kigombolt felsőben tér vissza az X-akták gyönyörű színésznője - videó

award Horizontal
US actress Gillian Anderson poses on the red carpet upon arrival at the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Albert Hall in London on February 2, 2020. (Photo by Tolga AKMEN / AFP)
Vágólapra másolva!
Óriási reklámkampányt indít a Dreams, az Egyesült Királyságban több mint 200 üzlettel rendelkező, ágyakkal, ágymatracokkal, ágyneműk értékesítésével foglalkozó vállalat. A kampány egyik különlegessége, hogy sikerült hozzá megnyerniük Gillian Andersont, az X-akták című sorozat Scully ügynökét.
Vágólapra másolva!

A vállalatnak elsősorban az a célja nagyszabású marketingakciójával, hogy újrapozícionálja az általa forgalmazott ágymatracokat a prémium szegmens irányába. Ennek érdekében forgatták le azt a reklámszpotot is, melyben Gillian Anderson könnyű léptekkel jön-megy, néha pedig lebeg az óriási matracok világában. A reklámfilm egyik pontján pedig meglöki az egyiket, hogy aztán a dominóeffektus révén, az összes többi is eldőljön.

A filmben a színésző invitálja a nézőket arra, hogy próbálják ki, "mit adhat egy Dreams-ágy".

A marketingkampány további különlegessége, hogy jelentős, 4 millió font (kb. 1,8 milliárd dollár) ráfordítással indították el

- számol be róla a Marketing / Beat.

Cikkünk kiemelt képén a színésznő a 2020-as BAFTA díjátadón / forrás: AFP/Tolga Akmen