Elképesztő összegű számlát kapott egy pár, miután esőben vezették a Teslájukat

Tesla, logó, autó
25 January 2020, Brandenburg, Grünheide: The logo of the Tesla car brand can be seen on the hood of an electric vehicle. Photo: Patrick Pleul/dpa-Zentralbild/ZB
Vágólapra másolva!
A Tesla szervíze 17 ezer fontos számlát küldött egy házaspárnak, miután esőben vezették a szuperautójukat. Az akkumulátor javítása majdnem az egyharmadát teszi ki a 60 ezer font értékű járművüknek.
Vágólapra másolva!

Johnny Bacigalupo és párja múlt szombaton indultak el otthonról az esőben, egy étterembe. A helyszínre minden gond nélkül megérkeztek, azonban étkezés után nem tudtak elindulni a Teslájukkal. A házaspár közel öt órát várt a vállalat ügyfélszolgálatára, hogy segítsenek nekik.

Miután elszállították az autót jött a hívás, hogy 17 ezer fontba, azaz körülbelül 7,5 millió forintba, fog kerülni a meghibásodott alkatrész kicserélése.

A képen a Tesla logója Forrás: AFP/Patrick Pleul

A Tesla alkalmazottjai szerint az akkumulátor gyakorlatilag víz alá került, így ki kell cserélni. A vállalat jelenleg vizsgálja, hogy pontosan mi okozhatta a beázást. Mindenesetre a pár próbálja elkerülni a 17 374 fontos számla kifizetését, mivel elmondásuk szerintem nem ők okozták a kárt.

Forrás: The Sun