Félmilliárd forintért eladó egy bírósági épületből átalakított luxusház

Bírósági épület, Lincolnshire, Sessions House
Egykori bírósági épületből lett családi ház
Vágólapra másolva!
Egymillió fontért árulják az Egyesült Királyságban Lincolnshire megyében található egykori bírósági épületből átalakított luxusingatlant. 
Vágólapra másolva!

A Lincolnshire megyei 10.628 négyzetméteres egykori bírósági épületet 1842-ben a helyi építész, Charles Kirk tervezte és építette. A ma már Sessions House nevet viselő négy hálószobás ingatlant 2016-ban újították fel, de azért még vannak benne elemek a régmúlt időkből: ilyen például a bírósági terem az eredeti faburkolattal, padlóval és a bírói székkel.

Egykori bírósági épületből lett családi ház Forrás: Unique Property Company

Ma Oliver és Dorota Sneath lakik benne a három gyerekükkel. A Sessions House ma részben esküvők, partik, fotózások és számos más exkluzív esemény helyszínéül is szolgál.

Egymillió fontért árulják ezt a bírósági épületet: luxusingatlant varázsoltak belőle Forrás: Unique Property Company

A kétszintes otthon impozáns hálószobáit a korábbi tárgyalószobákból alakították ki, és egy teljesen felszerelt konyha sem hiányozhat belőle.

A bírósági terem az eredeti faburkolattal, padlóval és a bírói székkel Forrás: Unique Property Company

Az udvarral szomszédos szobákból bárhelyiséget és öltőzőt alakítottak ki. A földszinten egy gyönyörű udvaron keresztül aranyozott lépcsőn lehet eljutni a tárgyalóteremhez.

A négy hálószobás Sessions House-t 1842-ben a leicestershire-i születésű építész, Charles Kirk tervezte Forrás: Unique Property Company

A fantasztikus épület mindössze 5 perc sétára található a Spalding vasútállomástól.

Forrás: Lincolnshirelive.co.uk; Blikk