Megdöbbentő látvány fogadott egy nyugdíjas asszonyt, amikor hazaért - fotó

elszakadt villanyvezeték áram villanyoszlop villanypózna
Derekegyház, 2010. november 29. A megrongálódott oszlop. Derekegyház és Szentes között egy pótkocsis kamion eddig tisztázatlan körülmények között lecsúszott az útról, nekiütközött egy villanyoszlopnak és elszakította a távvezetékeket. A balesetben senki nem sérült meg, de a mintegy kétezer lakosú Derekegyház áram nélkül maradt. MTI Fotó: Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Nagyobb póznára cserélték az eddigit, ami még jobban benyúl Chris McNarney kocsifelhajtójára. A nő attól tart, hogy ez a változtatás hatással lehet az ingatlanjának árára.
Vágólapra másolva!

A korszerűsített távközlési póznát a BT Openreach június 19-én állította fel Chris McNarney háza elé. Az oszlopot azonban nem az otthona és szomszédja közé helyezték el, hanem a nő kocsifelhajtójának szélére. A 63 éves asszony azt állítja, hogy a vállalat egy évvel ezelőtt megígérte, hogy eltávolítja az előző oszlopot, ami nem történt meg. Emellett a nő arra is kérte a céget, hogy az új pózna ne lógjon bele a kocsifelhajtójára.

Ám amikor Chris McNarney hazaért munkahelyéről csalódottan tapasztalat, hogy az új oszlop még jobban belelóg a területére.

A nő azonnal felvette a kapcsolatot a BT Openreach-el, ahol közölték vele, hogy nem találtak jogi indokot az oszlop eltávolítására, kicserélésére vagy újbóli elhelyezésére. Hozzátették, hogy a jelenlegi szabályok szerint nincs jogi alapja, hogy ellenezze a felállított póznát. Mindemellett azonban a vállalat munkatársai meglátogatták az ingatlant, valamint fényképeket készítettek az oszlopról. A BT Openreach jelenleg vizsgálja a pózna jelenlegi helyét, így van esély arra, hogy áthelyezik.

A címlapi kép illusztráció!

Forrás: Daily Record