Döbbenetes fejlesztést vezet be járatain egy légitársaság

Alaska Airlines Boeing 737-700 airplane at Los Angeles airport business trip takeoff airplanes liftoff dealing HOLIDAYS travel air_transport AIRPORT flying aviation travelling TRANSPORT circulation United States of America jet Travel_and_Commuting aeropla
Korábbi felvétel
Vágólapra másolva!
Egészen megdöbbentő, de 9.000 méter felett máshogy érezzük az ízeket. Ezt több kutatás bizonyította. Pont ezért az egyik légitársaság egy új, különleges kávét vezet be a járatain, hogy az utasoknak még nagyobb élményt nyújtson. 
Vágólapra másolva!

A légitársaság partnerségre lépett a Stumptown Coffee Roasters-szel. A kávépörkölő cég a Holler Mountain névre hallgató keverékét gondolta újra, ami kizárólag az Alaska és a regionális légitársaság, a Horizon Air járatain lesz elérhető december 1-jétől.

- olvasható az Alaska Airlines sajtóközleményében. "Ezért a Stumptown szakértőit hívtuk segítségül, hogy egy olyan egyedi kávékeveréket hozzanak létre, ami kiegyensúlyozott ízprofilt biztosít a levegőben is, és ami az utasaink számára különleges ízélményt nyújt".

Az Alaska Airlines egyik járata (illusztráció) Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Markus Mainka

A Stumptown mintegy 20-féle ízt tesztelt, legalább 200 kanna kávét főzött le a levegőben és a földön, valamint random vásárlói felméréseket is elvégzett mielőtt előrukkolt a végleges verzióval.

Az Alaska Airlines és a Stumptown új összeborulásának azonban negatív hozadéka is van: ezzel ugyanis véget ér a légitársaság és a Starbucks több mint egy évtizedes együttműködése.

Forrás: Fox Business