Fontos bejelentést tett a Primark az üzletnyitással kapcsolatban

primark, bolt
A képen a cég a katowicei Silesia üzletközpontban nemrégiben megnyitott üzlete
Vágólapra másolva!
Az elmúlt időszakban pontatlan dátumok jelentek meg a sajtóban a budapesti Primark üzlet nyitásával kapcsolatban – közölte a vállalat, amely közleményben tisztázta a nyitás részleteit.
Vágólapra másolva!

A Primark első magyarországi üzlete a város egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban lesz, és várhatóan 2024-ben nyílik majd meg,

melynek hivatalos dátumát a vállalat a későbbiekben teszi közzé.

A Primark örömmel fogadja a vásárlóközönség érdeklődését a közelgő magyarországi indulással kapcsolatban – tették hozzá.

Az új budapesti üzlet a legújabb divattrendek és a mindennapok során használt alapvető cikkek Primarktól megszokott egyedi, kedvező árú választékával várja majd vásárlóit, kiemelkedő stílusú női, férfi és gyerekruházatig, valamint a szépségápolás, a háztartási cikkek és a kiegészítők terén - írják.

Az áruház kínálatában megtalálható lesz számos licenctermék, így az NBA és a Disney nevével jegyzett áruk, valamint a Primark folyamatosan növekvő Primark Cares almárkája, amely az áruházlánc törekvésének megfelelően megfizethetőbbé teszi mindenki számára a fenntarthatóbb divatot – jelezték.