Pincérnek jelentkezett, végül chippendale-fiú lett - fotó

Vágólapra másolva!
Nem bírja megunni a nők sikoltozását egy népszerű sztriptíztáncos, aki véletlen kezdett bele ebbe a munkába, ugyanis eredetileg topless-pincérnek jelentkezett, de kiderült, hogy átverték, és vetkőznie kell, ám ő mégis jól járt, ugyanis 6 ezer fonttal egészíti ki a fizetését havonta.
Vágólapra másolva!

Éppen részmunkaidős munkát keresett a 30 éves Jaden Nugent, hogy eltartsa kétéves fiát, mikor szembe jött egy számára szimpatikus hirdetés. Hiába szembesült az egyértelmű átveréssel a férfi, amikor megjelent a UK Pleasure Boys interjúján, úgy döntött, mégis belevág. Most, egy év után úgy érzi, abszolút nem bánta meg, mivel

azóta havi 3 millió forintot keres az előadásaival.

Jaden azóta is burkolóként dolgozik főállásban, de szabadidejében előszeretettel vetkőzik, sőt előadásokat és posztot is készít az OnlyFans oldalára.

A chippendale-fiú nagyon élvezi a munkáját, úgy érzi, a hölgyek királyfiként, hírességként bánnak vele, de a munkájának vannak árnyoldalai is, sok nő ugyanis tárgyként kezeli. Ezek ellenére élete legjobb döntésének tartja, hogy belekezdett a vetkőzésbe.

Forrás:DailyStar