Erdei üdülőfalut nyit legújabb attrakciójaként a Lego

Legoland, üdülőfalu, élménypark
Legoland Windsor Resort üdülőfalu
Vágólapra másolva!
A Lego rajongói számára egy életre szóló élményt kínál az angliai Legoland Windsor Resort, amelynek újonnan megnyíló kunyhóiba és hordó alakú házikóiba már lehet is szállást foglalni. A Legoland erdei üdülőfaluban 130 kunyhó, 20 hordó alakú házikó, Lego állatok, tábortűzrakó hely, étterem, több valódi kalandot kínáló játszótér és természetjáró ösvényt is kialakítottak.
Vágólapra másolva!
Legoland Windsor Resort üdülőfalu Forrás: Legoland

A maga nemében egyedülálló kikapcsolódási lehetőséget 2024 májusától lehet majd felfedezni, bebarangolni. A faluban 130 kunyhó és 20 hordó alakú házikó található, közülük tíz prémium besorolású, nappali és hálószoba kialakítással, emeletes ágyakkal, a kisebb gyerekeknek pedig még egy alvófészket is biztosítanak. A csendről és a nyugalomról a természet lágy hangjai gondoskodnak, hiszen a házakat az erdőben építették fel.

A kunyhók belseje:

A közelben található egy természetjáró ösvény is, tele Lego-állatokkal, ahol két új szereplő, Alex és Léna vadőrként teljesít szolgálatot. A játszóterek valódi kalandot jelenthetnek a gyermekek számára, akik itt igazán elemükben érezhetik magukat: pókhálós akadálypályán keresztül juthatnak el a mókus faházába, a sas kilátójába pedig kötélhídon át vezet az út. A faluban egy szórakoztató központot is kialakítanak hamarosan.

A Legoland hordó alakú házikói Forrás: Legoland

Ráadásul lesz egy új Clubhouse étterem és bár is mókás figurákkal, ahol akár tábortűznél is lehet majd étkezni.

A Lego erdei park étterme Forrás: Legoland

Az exkluzív erdei üdülőfalu élményeiért egy négytagú családnak 295 fontot (132.000 forint) kell fizetnie éjszakánként, ami tartalmazza a reggelit és a Windsor Resort élményparkba szóló napi belépőjegyeket.

A parkban több mint 55 hullámvasút és attrakció várja a látogatókat, akik az üdülőhelyi szállodában vagy a kastélyhotelben is megszállhatnak, és a Bricks étteremben, a Tournament Tavernben vagy a Skyline bárban vacsorázhatnak.

A Legoland az iskolai szünetekben csúcsidőben 10-18 óráig, csúcsidőn kívül pedig 10-17 óráig tart nyitva, és akár ittalvás nélkül is élvezhető. A napijegyek ára 34 fonttól (15.000 forint), az éves bérletek ára pedig 49 fonttól (22.000 forint) kezdődik.

Forrás: Daily Star