Három hét után került elő egy kutya, ami az egyik legforgalmasabb repülőtéren tűnt el

Delta Airlines, repülőgép,
Delta Airlines passenger aircrafts are seen on the tarmac of John F. Kennedy International Airpot in New York,on December 24, 2021. - Over 2,000 flights have been cancelled and thousands delayed around the world as the highly infectious Omicron variant disrupts holiday travel. (Photo by Yuki IWAMURA / AFP)
Vágólapra másolva!
Több mint három héttel azután találták meg a Delta Airlines egyik utasának kutyáját, hogy a nő megvádolta a légitársaságot a kedvencének elvesztésével. A Maia nevű keverék az atlantai repülőtéren bujkált.
Vágólapra másolva!

Körülbelül három héttel ezelőtt Paula Rodriguez azzal vádolta meg a Delta légitársaságot, hogy elvesztette a poggyásztérben utazó kutyáját, miután megérkezett Dominikáról az Egyesült Államokba. Az Independent beszámolója szerint a nő a Georgia állambeli Atlantába utazott, amikor megtagadták tőle a belépést az országba.

A határőrök közölték vele, hogy haza kell küldeniük, mivel nem felel meg az Egyesült Államokba való belépés feltételeinek.

A nőnek egy éjszakát a fogdában kellett töltenie, ahova Maia nevű kutyáját nem vihette magával.

A képen Maia:

Másnap, amikor Paula Rodriguez visszament az atlantai Hartsfield-Jackson nemzetközi repülőtérre, arról tájékoztatták, hogy az ebnek nyoma veszett. Ekkor az őrök közölték: fel kell szállnia a repülőre, mert nem maradhat 24 óránál tovább a repülőtéren az, aki nem nyert bebocsátást az Államokba.

Így a nőnek nem volt más választása, hátra hagyta a kutyáját.

Maia több mint három héttel a történtek után került elő. A csivava keverék az atlantai repülőtéren bujkált, amikor szombaton megtalálták. Az ebet állatorvoshoz vitték, ahol megállapították, hogy egyébként egészséges. Az Independent cikke szerint a házikedvenc nemsokára hazatérhet gazdájához.

A címlapi kép illusztráció!