Megnyílt a föld, autó méretű kráter keletkezett egy úton

Dunvegan Road, Eltham, Greenwich
Dunvegan Road, Eltham, Greenwich
Vágólapra másolva!
Hatalmas, autó méretű víznyelő jelent meg Greenwich Eltham kerületének Dunvegan útján, ami majdnem elnyelt egy postaládát is. 
Vágólapra másolva!

A greenwichi Elthamben található Dunvegan Road lakóit szinte sokkolta, amikor egyik reggel arra ébredtek, hogy hatalmas mélyedés tátong az úton.

Dunvegan Road, Eltham, Greenwich Forrás: Youtube

Az itt élők a hatóságok kiérkezéséig kerekes kukákból építettek rögtönzött falat, amivel segítették az autók balesetmentes haladását.

A területet biztonsági okokból már kerítéssel elkerítették, és a városi tanács döntése értelmében a következő néhány hétre lezárták az utcát, amíg a hatalmas víznyelőként azonosított üreget be nem tudják tömni.

"Sajnálom azokat, akik fontos leveleket dobtak be a víznyelő helyén álló postaládába, mert azokat egyhamar nem fogják begyűjteni" - írta a közösségi média felületén egy itteni lakos.

"A londoni tűzoltóság szeptember 11-én, hétfőn értesítést kapott a Dunvegan Roadon található víznyelőről. Az eset kivizsgálása folyamatban van, de egyelőre még nem sikerült kideríteni mi okozhatta az aszfalt beomlását. A javítási munkálatok végéig a terület lezárva marad, és az autóforgalmat eltereljük. Köszönjük az itteni lakosok türelmét és megértését" - írja közleményében a greenwichi városi tanács.

Forrás: Daily Star