Bauhaus rajongó? Lakjon itt!

ingatlanbazár
Igazán egyedi, stílusos ingatlanhoz lehet hozzájutni
Vágólapra másolva!
Szereti az eleganciát? Összeforrt már a nevével? Akkor ezt a lakást kell megvennie. Bárki belép az otthonába, nem lesz kétsége, hogy van-e ízlése, sőt, Öntől fog tanácsot kérni. Letisztult, elegáns tér egy Bauhaus házban, ahova könnyen fog takarítót találni, mert élhető nagyságú. A napfény biztosan állandó vendége lesz. Vigyázat, mert home office mágnes!
Vágólapra másolva!
Igazán egyedi, stílusos ingatlanhoz lehet hozzájutni Forrás: Ingatlanbazár

"Elegáns, luxus design lakás a Várfok utcánál! Az I. kerület Vizivárosban, Budapest szívében a Budai Vár alatt, eladó 1930-ban Bauhaus stílusban épült társasház félemeletén található, 68m2 lakása. A felújítás paraméterei: - letisztult, modern enteriőr- minőségi, modern konyhabútorok- beépített, egyedi gardrób- új betonozás, vakolat, illetve gipszkarton falak- új víz- és villanyvezetékek- új elektromos cirkó- elektromos padlófűtés (helyiségenként szabályozható) - kaputelefon.
A délkeleti tájolású napfényes, lakberendező által álmodott lakás egy nagy nappali + étkezőre, egy tágas hálószobára, gépesített konyhára, valamint egy WC-vel felszerelt fürdőszobára oszlik meg. Az épület rendszeresen karbantartott, körfolyosós, lifttel felszerelt, így könnyedén fel lehet jutni a lakásba. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, bevásárló központok, kultúrintézmények, éttermek és nem utolsó sorban a budai várnegyed a közvetlen közelben. Parkolás az utcában könnyedén megoldható, ahogyan a tömegközlekedés is." [...]

További igényes otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán keressen! A hirdetést eredeti formájában közöljük.