Mutatjuk, hol kapható most a legolcsóbban a csont nélküli sertéskaraj

mátrai borzaska
Karaj, mert az olyan retró
Vágólapra másolva!
Jelenleg 1949 Ft a legolcsóbb kilónkénti ára a csont nélküli sertéskarajnak az online Árfigyelő adatai szerint. A vállhússal adott húsáruért a Pennyi Market üzleteibe kell menni, közlésük szerint ez az ár országosan azonos minden üzletükben.
Vágólapra másolva!

A második legolcsóbb csont nélküli sertéskaraj az Auchanban kapható, a vákuumcsomagolt terméknek kilónkénti ára 2.289 Ft. Az ár egységesen ennyi valamennyi magyarországi áruházban.

Képünk illusztráció Forrás: Zirig Árpád

Ahogy az Origo megírta, nemrég lényeges változást vezettek be az Árfigyelő rendszerében. Korábban ugyanis előfodrult, hogy a rendszerben legolcsóbbként jelent meg egy adott élelmiszer annál a kereskedőnél is, amely esetleg csak néhány áruházában kínálta a terméket az árfigyelő szerinti áron, egyébként jellemzően annál drágábban árusította, Ennek véget vetett a Gazdasági Versenyhivatal (GVH): az Árfigyelő oldalán szereplő ár az az ár, amelyen a termék az üzletek legalább 80 százalékában kapható annyiért, vagy akár annál olcsóbban is.

A GVH tájékoztatása az online Árfigyelőről:

Az árfigyelő honlapon megjelenített árak és információk tájékoztató jellegűek, azok nem minősülnek reklámnak vagy ajánlatnak, kizárólag az adatszolgáltatást teljesítő kereskedők által szolgáltatott adatokon alapulnak.
A honlapon szereplő adatok minden reggel legkésőbb 4 óráig frissülnek