Eladja mesebeli házát a híres színésznő

Andie MacDowell
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - MARCH 11: Andie MacDowell attends the AFI Awards Luncheon at Beverly Wilshire, A Four Seasons Hotel on March 11, 2022 in Beverly Hills, California. (Photo by Emma McIntyre/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Bár alig két éve vásárolta, Andie MacDowell már piacra is dobta a mesebeli hangulatú Los Angeles-i otthonát. A színésznő ráadásul olcsóbban kínálja az ingatlant, mint amennyiért egykor megvette.
Vágólapra másolva!

Andie MacDowell csupán 2021-ben, egy heves licitháború végén, szerezte meg a varázslatos hangulatú Los Angeles-i otthonát, ám már piacra is dobta az ingatlant. A színésznő most nagyjából 4 millió dollárért árulja a házat, vagyis 100 ezer dollárral kevesebbért, mint amennyiért megvette.

A fehérre meszelt, fákkal körülvett épület eredetileg 1928-ban épült, és a közelmúltban újították fel. A kétszintes épületben öt hálószoba és négy fürdőszoba található, összesen 3400 lakóterületen.

Az emeletre egy ívelt lépcső vezet fel, és itt található a moziszobával összekötött nappali is. Nem mellékesen pedig az emeletről panorámás kilátás nyílik a Silver Lake víztározóra.

A kertben őshonos fák biztosítják a hangulatot, illetve egy kis medencét is elhelyeztek, melyet egy helyi tájépítész cég tervezett.

Andie MacDowellnek a Los Angeles-i ingatlan mellett van egy nyaralója Montanában, illetve tavaly 2,7 millió dollárért adott el egy kétlakásos otthont ugyancsak Los Angelesben.

Forrás: Robb Report