Ez az ismeretlen étterem lehet a világ legjobb McDonald'sa

mcdonalds, esküvő
Te el tudod képzelni, hogy az esküvődet egy McDonald's-ban rendezd?
Vágólapra másolva!
Sokan talán azt gondolják, hogy az ugyanahhoz a lánchoz tartozó gyorséttermek között nincsenek, sőt, nem is lehetnek túlságosan nagy különbségek, hiszen épp ez koncepciójuk egyik lényeges eleme: szerte a világon nagyjából azonos kínálattal rendelkeznek, így a vásárlók mindenütt tudják, mire számíthatnak. A brit Daily Star most mégis arról ír, brit turisták körében különösen felkapott lett egy spanyolországi McDonald's-étterem, mely szortimentjével meglehetősen eltér a megszokottól.
Vágólapra másolva!

A spanyolországi Benidorm üdülővárosának McDonald's-étterme azután került a figyelem középpontjába, hogy egy felhasználó, aki családjával ott ebédelt, videót töltött fel a TikTokra étkezésükről. A bejegyzés rövid idő alatt virálissá vált, és több tízezer reakciót, valamint rengeteg megosztást kapott az Atlantadelivers nevű csatorna követőitől.

@atlantadelivers The best!! #benidorm#mcdonalds#spain#foodtok#spanishmcdonalds#goviral#food♬ original sound - Atlanta

A TikTok felhasználói azért lelkesednek, mert az ottan étteremben számos, a brit egységekben nem kapható ételt lehet kapni.

Nem csak sört árulnak ott a vendégeknek, hanem szalonnás krumplit, kecskesajtos salátákat, különleges szószokat, hamburgekeret, olyan ételeket, melyek nem kaphatók az Egyesült Királyság hálózatában.

Például a mézes-mustáros csirkemelles hamburgert, mely különösen nagy ovációt váltott ki a közösségi médiában, csakúgy, mint - nem tévedés - whisky-s változata.

Ha pedig mindez nem lenne elég, az étteremből nagyszerű kilátás nyílik a tengerre, jó időben pedig a napsütéses teraszán ülve lehet étkezni.

A britek lelkesedése az étterem és kínálata iránt elapadhatatlannak látszik, többen "a világ legjobb McDonald's-étterme" kijelentésre ragadtatják magukat a benidormi egység kapcsán. Mások egyszerűen csak megjegyzik, hogy "az Egyesült Királyságban nincsenek a gyorsétteremláncnak ilyen jó egységei."

A menüsor egy spanyolországi étterem falán:

Abban nagyjából egyeznek a vélemények, hogy ha nem is a világ legjobbja, de mindenképpen a város és Spanyolország legjobbja a Benidormban működő McDonald's. Bár többek szerin a Palmanova-ban és a Lanzarote-ban működő egység még ezen is túltesz.

Beindrom nagyon népszerű pihenőhely a britek körében. Évente több tízezer vendég érkezik onnan a városba, a brit repterekről ugyanis olcsó repülőjáratokkal könnyen el lehet oda jutni.

Cikkünk kiemelt képe illusztráció / forrás: Shutterstock/Andrey Sayfutdinov