Valódi kísérteteket mutathatnak ezek a vérfagyasztó felvételek - videó

szellem, kísértet, félelmetes szellem
Floating Ghost Evil Spirit in a Derelict Asylum Hospital 3d Illustration
Vágólapra másolva!
Cikkünkben egy olyan videóválogatást mutatunk be, amelyeken elképesztően ijesztő paranormális jelenségeket sikerült kamerával rögzíteni.
Vágólapra másolva!

A mostani videóösszeállításban néhány olyan vérfagyasztó felvételt mutatunk, amelyek megtekintése után többen lehet, hogy el fognak gondolkodni azon, lekapcsolják-e sötétedés után a villanyt. A kisfilmek - korábbi hasonló társaiktól eltérően - a téma szakértői szerint, aligha lehetnek megrendezettek.

A válogatásban 6 videó van, amelyek mindegyike a TikTokról származik.

Az első videóban egy család otthonába tekinthetünk be, akik éppen kameráznak, valószínűleg valamilyen családi eseményt tartanak. Ahogy a konyhában lévő férfit videózzák, egyszer csak elúszik valami nagyon hátborzongató a kamera előtt. Ezt a mozgást nagyon nehéz eljátszani, valamint a kamerás reakciója is elég meggyőző: szinte eldobja a gépet ijedtében, és azonnal riadóztat mindenkit. Az a valami, ugyanis bent a házban "sétált", de a szoba, ahol felbukkant teljesen üres.

A második videó egy szirénről szól. A benne szereplő férfi egy szirénnek énekel az éjszakában és egyszer csak egy női, nagyon nem eviláginak tűnő hang felel neki. A férfi azonnal, páni félelemmel futni kezd, nehéz elképzelni, hogy egyszerűen csak eljátszaná a dolgot.

Valódi kísérteteket ábrázolhatnak a TikTokról összegyűjtött videók Forrás: Shutterstock

A következő felvétel egy bébiőr kamerával készült. Egy édesanya éppen a barátnőjével figyelte az alvó picit, amikor egy démoni alakot látott meg a kiságy mellett, aki meredten bámulta a babát. Meglepő a nő higgadtsága, hiszen sokan valószínűleg fejvesztve szaladtak volna a gyerekszobába.

Ezután egy olyan videó került be a válogatásba, amelyen az látható, hogy a lakásban egyedül lévő nő mögött, valami hihetetlen sebességgel elsuhan. Egy későbbi reakcióvideóban a nő elmondta, hogy fogalma sincs, mi lehetett az a valami, de nagyon megijedt.

A legijesztőbb talán az a videó, amely azt örökíti meg, hogy éjjel három órakor egy fiú felkel és hallja, hogy valaki közvetlenül mögötte az ágyban lélegzik. Mivel teljesen ledermed és elkapja a sírás is, ezért valamitől valóban meg kellett rémülnie. Nem is mert megfordulni - emeli ki a Promotions.hu.

A hatodik, egyben utolsó felvétel pedig egy klasszikus: a lány videózik és mögötte egyszercsak szélesre nyílik a szekrény ajtaja. A narrátor azt hangsúlyozza, hogy ezt a jelenetet nem lett volna egyszerű megrendezni, főleg nem egy ilyen kis szobában, ezért szerinte kopogószellem okozhatta a rémisztő jelenséget.

A hátborzongató történetek az alábbi videóban tekinthetők meg: