Újabb üzletet nyit Budapesten az ismert webáruház

alza, épület,
Budapest, 2022. február 28. Az Alza.hu internetes áruház fővárosi Róbert Károly körúti árúátvevő helye a Skylight City irodaházban. Az Alza egy Csehországban, Szlovákiában és 2014 óta az Európai Unió további országaiban üzemelő Alzasoft néven 1994-ben alapított cég, amely jelenleg tisztán cseh tulajdonban lévő részvénytársaság. MTVA/Bizományosi: Branstetter Sándor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Vágólapra másolva!
Újabb üzlettel bővül az Alza a magyar fővárosban, a webáruháznak ezzel már két fizikai boltja is lesz itt. 
Vágólapra másolva!

Az Alza.hu e-kereskedelmi üzletlánc ismét nyit az offline piac felé. Augusztus 11-én, pénteken Budapesten, a József krt. 14. szám alatt nyitja meg legújabb üzletét. Az Alza fizikai boltjaiban a webáruház legkeresettebb árucikkeit lehet elérni hagyományos formában. Több mint 2000 termék kerül a polcokra - írja a Világgazdaság.

Az Alza.hu internetes áruház fővárosi Róbert Károly körúti áruátvevő helye a Skylight City irodaházban Forrás: MTI/Branstetter Sándor

"Nagy örömünkre szolgál, hogy az új üzleteknek köszönhetően vásárlóink könnyen hozzáférhetnek a termékkínálatunkhoz. A kiszállítás gyorsasága az egyik első számú prioritásunk, a megrendelések mintegy 65 százalékát azonnal, a fennmaradó 35 százalékot pedig másnapra előkészítjük a vásárlók számára" - nyilatkozta Forrás Ákos, az Alza.hu country menedzsere.

További részleteket ide kattintva olvashat.