Hatalmas akváriummal és 60 méteres saját partszakasszal árulják ezt a kastélyt

hal, akvárium, kerek, kicsi, kör, üveg
goldfish in the aquarium. fish in the interior, a small round aquarium home
Vágólapra másolva!
Manhattantől mindössze 30 percnyi hajóútra található egy különleges kastély, amely most piacra került. A New Jersey-i ingatlan legfőbb különlegessége, hogy egy 75 ezer literes akváriumot alakítottak ki benne.
Vágólapra másolva!

Manhattantől alig fél órára található a New Jersey-i Villa Paradiso nevű ingatlan, amelyet most 17,5 millió dollárért (kb. 6,26 milliárd forint) hirdettek meg. A Navesink folyó közvetlen közelében elterülő telek alig több mint egyhektáros, a kastély lakóterülete pedig 1619 négyzetméter.

Az ingatlanban összesen 26 szoba található, köztük hat hálószoba és kilenc fürdőszoba. Az épület a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával készült, a vakolattól a grániton át a tetőcserepekig.

A vendégeket egy drámai hatású előcsarnok fogadja, de a földszinten található még egy nagy könyvtár, egy vendéglakosztály, valamint egy 18 személyes étkező is.

Az emelet egy hatalmas mahagóni lépcsőn vagy lifttel közelíthető meg. A fő hálószoba is itt található, saját épületszárnnyal. Az épületnek ezen a részén kialakítottak még egy vízre néző teraszt, edzőtermet, valamint egy fürdőszobát is.

Az alsó szinten egy különleges szórakoztatórészleget hoztak létre. Ehhez tartozik az 1500 palackos borospince, külön bár és kóstolóterem, valamint a mozi és a billiárd- és játékszoba.

Az épület leginkább lenyűgöző eleme viszont a 20 ezer gallonos, vagyis több mint 75 ezer literes sósvizes akvárium, amely valóban olyan hatást kelt, mintha a látogató egy múzeumban lenne.

A hátsó kert egy ötcsillagos üdülőhelyre hasonlít a hatalmas medencével és pezsgőfürdővel. Emellett van még itt szabadtéri konyha fatüzelésű pizzasütővel, és a pázsit mellett 60 méter privát vízterület tartozik a telekhez. Az itt kialakított magándokk lehetővé teszi, hogy a tulajdonos könnyedén eljusson hajóval Manhattanbe.

Forrás: Robb Report