Vérfagyasztó kegyetlenségek történtek ebben az amerikai kísértetkastélyban - videó

the conjuring, régi ház, kísértet,
An abandoned farm house near Frost, Texas
Vágólapra másolva!
Az amerikai nagyvárosban, New Orleansban, a Royal Street 1140. szám alatt található a horrorisztikus, kísértetjárta LaLaurie ház. Vérfagyasztó történetek keringenek a kastélyról.
Vágólapra másolva!

Az épület a hírhedt Madame Delphine LaLaurie-ről kapta a nevét, aki egy jómódú család sarjaként született. Később „a kísértetház kegyetlen úrnőjeként" vált ismertté.

Első két férje különös okok miatt halt meg, de a vérfagyasztó kegyetlenségeket valószínűleg harmadik házassága alatt követte el.

Beszámolók keringtek a bántalmazásokról, amelyeket Madame LaLaurie a rabszolgáival, sőt a saját lányaival szemben is elkövetett. Nem csoda, ha később több hátborzongató esemény is történt a házban.

1834 tavaszán a LaLaurie-kastélyt felgyújtották. Ez az eset feltárta a rabszolgák szörnyű életkörülményeit, akiket éheztek és vertek. A tüzet állítólag egyikőjük okozta.

Madame LaLaurie és családja elmenekült a helyszínről. Most úgy tartják, hogy a legtöbb szellem, amely a házat kísérti, az elhunyt rabszolgáké.

Rémisztő dolgok történtek a New Orleans-i kísértetkastélyban Forrás: Youtube/ ONCEUPON a HORRORSTORY

Nem sokkal a tűz után a házat lakókomplexummá alakították, egy bérlőt pedig meggyilkoltak. A meggyilkolt férfi egyik barátja, arról számolt be a rendőrségnek, hogy a férfi azt állította, hogy a házban egy démon lakik, aki addig nem nyugszik, még élete ki nem oltja - írja a Promotions.hu.

Még kísértetiesebb, hogy a 19. század közepén a LaLaurie-ház lányiskolaként működött, ahol a diákok gyakran tapasztaltak bizarr, megmagyarázhatatlan jelenségeket. A későbbi látogatók több paranormális tevékenységről számoltak be, például riasztó sikolyokról és sötét árnyakról, amik átsuhantak a szobán, majd eltűntek.

2007-ben Nicolas Cage vásárolta meg az ingatlant, aki vendégeivel többször is vacsorázott ott, de furcsa mód, éjszakára sosem maradtak.

Videó a New Orleans-i kísértetkastélyról:

(Cikkünk kiemelt képe illusztráció!)