Elárulta a Jysk, hogy mit tervez Magyarországon

Jysk
Vágólapra másolva!
Tovább terjeszkedik a Jysk kiskereskedelmi üzletlánc, augusztus végén két újabb áruházat nyitnak meg, ezúttal Solymáron és Móron. A 2022/2023-as pénzügyi évben a Jysk már egy új áruházat átadott, és 2023 végéig újabb két üzlet nyílik meg. Az áruháznyitások mellett a folyamatosan újulnak meg a meglévő egységek is a Jysk legmodernebb, 3.0-ás koncepciójának megfelelve - írja a társaság közleménye.
Vágólapra másolva!

Folyamatosak az üzletnyitások a Jysknél, a dán vállalat a 2022/2023-as, idén augusztus végéig tartó pénzügyi évben már nyitott egy több mint 900 négyzetméteres egységet Nagyatádon,

augusztus 30-án pedig a budapesti agglomerációban, Solymáron, illetve Móron nyílik a cég két újabb áruháza.

Az új áruházak mindegyike több mint 900 négyzetméteres alapterületű lesz, és a 3.0-ás koncepció jegyében a bútorok közötti eligazodást 3 bemutató-szoba segíti, de külön matrac-stúdiót is kínál a Jysk, ahol a vásárlók otthonos környezetben nem csupán tanácsokat kapnak, de ki is próbálhatják a termékeket.

„Azt látjuk, hogy az online vásárlások felpörgése mellett továbbra is jelentős az igény a fizikai áruházakra, főleg a bútorok, matracok vásárlásánál. Országszerte 94 áruházunk van, ezzel a két új egységgel pedig tovább erősítettük a jelenlétünket az agglomerációban és Fejér vármegyében. Az idei év végéig pedig további két új Jysk-áruház nyílik meg, egy a fővárosban, egy pedig vidéken" - mondta Szimeiszter Sándor, a Jysk Magyarországért, Ausztriáért és Görögországért felelős country directora.

Két új áruházat nyit a Jysk Magyarországon Forrás: Jysk

Folyamatosak a felújítások is

Az új áruházak nyitása mellett a meglévő üzleteit is folyamatosan átépíti a Jysk a 3.0-ás koncepció szerint, ez azt jelenti, hogy 2024 év végéig világszerte a vállalat minden áruháza, több mint 3300 egység megújul, Magyarországon pedig 2023. augusztus végéig összesen 67 áruház üzemel majd az új koncepciónak megfelelően. A projekt 2000. átalakított áruháza egyébként Gödöllőn nyílt újra június 21-én.

A munkálatok során kiemelt figyelmet fordítottak az energiahatékonyságra, így például az izzókat ledekre cserélték, a szociális helyiségekbe pedig mozgásérzékelőt szereltek. Az új koncepció jegyében az üzletekben a világítás szakaszolt, 3 ütemben lehet felkapcsolni, amelynek köszönhetően kevesebb fény mellett is nagyszerű vásárlási élmény nyújtható, miközben az áruházak világításának energiafogyasztása legalább 25 százalékkal csökkenthető.