Ezt a festményt semmiképpen se vegye meg, ha látja!

szellem, kísértet, félelmetes szellem
Floating Ghost Evil Spirit in a Derelict Asylum Hospital 3d Illustration
Vágólapra másolva!
Egy nő 20 fontért (majdnem 10.000 forintért) vásárolta meg a piros ruhás fiatal lány portréját egy jótékonysági vásáron, majd gyorsan visszavitte, miután azt állította, hogy az döntötte romba az életét. 
Vágólapra másolva!

Egy bátor nő megvásárolt egy fiatal lányt ábrázoló elátkozottnak vélt festményt, annak ellenére, hogy két korábbi tulajdonosa már visszavitte a jótékonysági boltba, ahonnan elhozta, írja a Daily Star.

Egy Juliet Brando nevű X-felhasználó számolt be arról, hogy barátnője, Zoe annak ellenére vásárolta meg ezt az ártatlannak tűnő portrét, hogy azt egy hátborzongató figyelmeztetés is kísérte: az árcédula mellett egy, a keretre erősített papírlapon ugyanis az állt, hogy "esetleg elátkozott?"

A festménnyel Zoe is pórul járt, így ő is visszavitte azt a jótékonysági vásárba egy figyelemfelhívó üzenet kíséretében: "Visszatért! Ezt a képet már kétszer is visszahozták a tulajdonosok. Ön elég bátor ahhoz, hogy mégis megvegye?"

A Facebook-kommentekből kiderült, hogy Zoe nyilvánvalóan azért vitte vissza a képet a boltba, mert az "káoszba taszította az életét". Az ezt eláruló nő azt is megjegyezte, hogy az üzletvezető megpróbálta ingyen odaadni neki a képet, de hozzátette, hogy nem akarja "kísérteni a sorsot".

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Amikor az emberek további részleteket kértek Brando-tól, az asszony elárulta, hogy aggódik a barátnőjéért, mert egy ideje már nem reagál semmire. Később azonban mégis sikerült beszélniük egymással Messengeren, és Zoe állítólag nagyon ijesztő dolgokat mesélt.

"Nem akarok személyes dolgokat felfedni az engedélye nélkül, de a fenébe is! Lehet, hogy a kép már eredetileg is elátkozott volt, vagy az ebbe vetett hit tette azzá, de ez mindegy. A lényeg, hogy valami durván nem stimmel vele!"