Rajong a luxusautókért Jennifer Lopez

jennifer lopez
US actress and singer Jennifer Lopez gets off a car as she arrives for the premiere of the movie "Bordertown" by US Director Gregory Nava competing for the Golden Bear at the 57th Berlinale International Film Festival in Berlin 15 February 2007. AFP PHOTO DDP/SEBASTIAN WILLNOW GERMANY OUT (Photo by SEBASTIAN WILLNOW / DDP / ddp images via AFP)
Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez a napokban töltötte be az 54. életévét, ám a kor egyáltalán nem látszik a fantasztikus formában lévő színész-énekesnőn, aki már korábban is előszeretettel mutatta meg szexi idomait a közösségi médiában. A JLo bece- és márkanevet viselő Lopez rajong a fényűzésért is, de azt talán kevesebben tudják róla, hogy szenvedélyesen szereti a luxusautókat is. Nézzen be velünk a szexszimbólum garázsába. Most megmutatjuk Jennifer Lopez autóit.
Vágólapra másolva!

Ahogy azt nemrég az Origo megírta, Jennifer Lopez karrierje mellett tökéletes alakjára is nagyon büszke, amit minden lehetséges alkalommal és minden közösségi platformon meg is mutat. Ennek pedig idén tavasszal üzleti színezetet is adott, amikor ő lett az Intimissimi globális márkanagykövete - Ez itt a reklámfilm:

A díva már számos alkalommal bizonyította, hogy jól ért vagyona gyarapításához.

Habár karrierje elején még csak énekesnőként kezdték jegyezni, ma már színésznőként, producerként és üzletasszonyként is sikeres.

Sokféle parfümje mellett már egy arcápolási termékcsalád is köthető hozzá.

A fényes karrierjén túl a 400 millió dolláros vagyonnal rendelkező Lopez fényűző életmódjáról is ismert, ami autóinak választásában is jól megmutatkozik. A The Richest portál segítségével bemutatjuk Jennifer Lopez autóit.

Jennifer Lopez autóinak egyikéből száll ki éppen Forrás: ddp images via AFP/Sebastian Willnow

Cadillac Escalade

Ez az autó önmagában is luxust és hatalmat sugall. A kényelmes plüss ülései, kézműves elemei az élvonalbeli technológiájával és teljesítményével együtt kínálnak különleges vezetési élményt. A jármű külsejét fehér fényezéssel borították, ami merész és tekintélyt parancsoló jelenlétet sugároz az utakon. Lopezt gyakran látják fehér Escalade-jával érkezni rangos eseményekre és bulikra.

Aston Martin DB7

Az Aston Martin DB7 egyike a kevés szupersztár-járműveknek. Aki ilyet birtokol, egy "filmsztárt" vezethet, hiszen a típus többször szerepelt már a mozivásznon a James Bond-filmekben. A jármű belső tere maga a megvalósult csoda: utasai kézzel varrott börüléseken ülhetnek és csúcstechnológiás utazási élményben lehet részük. Az Aston Martin DB ötvözi a hagyományt és az innovációt, és Lopez stílusába is nagyszerűen beleillik.

BMW X6M

Ez az autó a stílus és a teljesítmény merész nyilatkozata. A 4,4 literes V8-as motornak és az ehhez társuló 591 lóerőnek köszönhetően valóságos fenevad az utakon. Az X6M luxus belső dizájnja és aerodinamikus kialakítású külseje, LED-es fényszóróival és 21 colos könnyűfém keréktárcsáival vonzza a tekinteteket. A jármű vonzerejét tovább növeli az olyan high-tech felszereltsége, mint például az iDrive rendszer és a Harman Kardon surround hangrendszer.

A BMW X6M: Jennifer Lopez autója egy New York-i autóshow-n Forrás: AFP/Stan Honda

Lamborghini Urus

A Lamborghini Urus, amelynek kiskereskedelmi ára 220.000 dollár, az egyik legdrágább és leggyorsabb autó az énekesnő garázsában. A luxus és a sportosság keveréke, a 4,0 literes V8-as motorhoz elképesztő 641 lóerős teljesítmény társul. Erőteljes motorjának köszönhetően a Urus a világ egyik leggyorsabb SUV-ja, amely szűk 3,2 másodperc alatt képes 0-ról 100 km/ órára gyorsulni, és 330 km/órás végsebesség elérésére képes.

A Lamborghini Urus: Jennifer Lopez autója Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Car_Photographer/Shutterstock. No use without permission./Car_Photographer

Cikkünk a következő oldalon folytatódik, lapozzon!