Éjszakánként közel 3 millió forintért bérelhető egy magánszigeten álló nyaraló

Romantic Couple on Vacation Couple - Relationship Wading Beautiful Nadi Real People Candid Travel Wine Bottle Young Couple Non-Urban Scene Looking At View Women Men Two People Beauty In Nature Remote Dating Gold Colored Honeymoon Young Adult Adult Kissing
Photo of a young couple enjoying a romantic sunset in Fiji as they cool off in the pool with glasses of wine; kissing.
Vágólapra másolva!
Nyaraláskor a megfelelő szálláshely kiválasztása nehéz feladat lehet, ám akinek van éjszakánként közel 3 millió forintja, az egy magánszigeten fekvő villát is kibérelhet a Fidzsi-szigeteken. Az ingatlan minden elképzelhető luxussal fel van szerelve, és még saját komornyik is jár hozzá.
Vágólapra másolva!

A Fidzsi-szigetekhez tartozik a magántulajdonban lévő Vomo-sziget, és itt található a Reef House névre hallgató villa. Az ingatlan akár 10 fő számára is bérelhető, és minden elképzelhető luxussal fel van szerelve.

A félreeső épület több mint 100 méter hosszan terül el a tengerparton, és öt hálószobával rendelkezik, de egy végtelenített medence is tartozik hozzá. A luxust pedig egy saját komornyik egészíti ki. Mindezért viszont éjszakánként 7862 dollárt, vagyis nagyjából 2,8 millió forintot kell fizetni.

A magánszigeten mindössze 34 lakóingatlan található, 91 hektáron. A Reef House ezek közül a legnagyobb és a legújabb. A sziget egyébként csak helikopterrel vagy hidroplánnal érhető el.

A közel 3 millió forintos éjszakánkénti ár magában foglalja az alkoholmentes italokat és az étkezést, a WiFi-t, a mosodai szolgáltatást, a vízi sportokat, valamint a bérlők használhatják a sziget üdülőhelyének teniszpályáját, edzőtermét és golfpályáját.

Forrás: Robb Report