Szinte összeolvad a sziklákkal ez a mesebeli ház

Santa Monica hegység
Vágólapra másolva!
A kaliforniai Santa Monica-hegység a régió egyik legszembetűnőbb domborzatával rendelkezik. Mutatunk egy házat a térségben, amely szinte beleolvad a környező sziklákba.
Vágólapra másolva!

Hatalmas sziklatömbök között található a Wren Rock House névre keresztelt kaliforniai ingatlan, amely 1928 körül épült. A 157 négyzetméter lakóterületű, deszkákkal és lécekkel díszített ház igazi építészeti különlegességnek számít.

Az L-alakú, osztott szintes alaprajzzal rendelkező ház alsó szintjén stílusos szikla kandalló található a nappaliban. Itt kapott helyet a modern felszereltséggel rendelkező konyha, egy hálószoba, valamint egy fürdőszoba is.

A felső emelet egésze egy lakosztálynak beillő hálószoba. A jókora tetőablakoknak és a hosszú erkélynek köszönhetően innen pazar kilátás nyílik a környező tájra – írja a Dirt.com.

A kertben található egy téglából épült étkezőterasz, egy gyógynövényes kert, de vannak még a telken gyümölcsfák, valamint egy félreeső, üvegből készült pavilon is.

A teljes birtok kilenc földparcellát foglal magában, összesen több mint fél hektáron. Az egész ingatlant most 2,2 millió dollárért (kb. 770 millió forint) lehet megvásárolni.