Csillagászati büféárak lesznek a második budapesti Rammstein-koncerten

Rammstein, zenekar, budapest, koncert, 2023
Vágólapra másolva!
Elképesztő összegeket kell kifizetniük a büfében azoknak, akik a szórakozás mellett fogyasztani is szeretnének valamit a Rammstein-koncerten (az Origo kritikáját itt olvashatja el). Különösen a szénsavas üdítőitalok és a kevert italok árai lehetnek meglepők, ráadásul kötelező a repohárdíj is.
Vágólapra másolva!

Nem csak a koncertjegyek drágultak meg, hanem a koncert ideje alatti fogyasztás is egyre magasabb költségeket ró a szórakozni vágyókra.

Nincs ez másként a Rammstein budapesti duplakoncertjét tekintve sem, meglepő árakkal találkozhatunk a büfékben.

Az árlistát tanulmányozva különösen a szénszavas üdítők ára láttán hőkölhetnek hátra a koncertlátogatók: míg egy Xixo Ice Tea 490 forintba kerül, addig egy sima 0,5 literes Pepsi, 7Up vagy Schweppes Tonic 1190 forintos áron vásárolható meg.

A kevert italokat tekintve a Gin Tonik, a Whisky Cola és a Vodka 7Up kedvelőinek kell legmélyebben a zsebükbe nyúlniuk, ezeket 2990 forintos áron kínálják a koncert ideje alatt.

Egy Gin Tonik így a kötelezően megváltandó repohárral együtt akár már 4200 forintba is kerülhet.

A sima repoharakért 500 forintot, a direkt a koncertre készített rammsteines repoharakért pedig 1200 forintért számolnak fel

- írja a Világgazdaság.

Dupla Rammstein-koncert Budapesten

Ma újabb koncertet ad a Rammstein Budapesten a Puskás Arénában. A hard rockot és az indusztriális metált az elektronikával vegyítő, provokatív szövegeiről és pirotechnikai show-jairól ismert Rammstein legutóbb 2011-ben járt Magyarországon, akkor a Papp László Budapest Sportarénában lépett fel.

Az 1994-ben alakult Rammstein rendkívül látványos koncertjeiről híres.

További részleteket ide kattintva olvashat.