Így dobálta a drága hangszereket a Ryanair-nek dolgozó poggyászkezelő - videó

Csomag, bőrönd, reptér, poggyászkezelő, poggyász,
2022-05-23 10:16:56 ROTTERDAM - The baggage handling at Rotterdam The Hague Airport. ANP JEFFREY GREENWEG netherlands out - belgium out (Photo by Jeffrey Groeneweg / ANP MAG / ANP via AFP)
Vágólapra másolva!
Videón rögzítették, ahogy a Ryanair egyik poggyászkezelője - vélhetően a légitársaságnak dolgozó Blue Handling nevű cég alkalmazottja - drága hangszereket erővel dobál a futószalagra. A tulajdonos közösségi oldalára posztolta a felvételt, amiből ugyan nem derül ki az eset helyszíne, ám a légitársaságot megjeölte abban.
Vágólapra másolva!

James Elson zenész a Twitteren osztott meg egy videót, amin látszik, hogy a Ryanair egyik csomagkezelője indokolatlanul hanyagul bánik a drága hangszereivel. A férfi közösségi oldalán közzétette a felvételt, valamint megjelölte a légitársaságot is, hogy panaszt tegyen a szolgáltatásra.

A rövid felvételt megosztva a zenész így fogalmazott:

Nem ez volt az első eset, hogy egy légitársaság poggyászkezelője nem a megfelelően járt el a csomagok szállításakor. Emiatt nem meglepő, hogy vannak, akik mindent megpróbálnak megtenni annak érdekében, hogy megússzák a csomagfeladást és annak kezelési és szállítási díjait. Egy ausztráliai tinédzsert például azért bírságolták meg, mert több réteg ruhát vett magára, hogy ne kelljen azokat poggyászként feladnia.

A légitársaság ellen néhány éve pedig azért indult vizsgálat, mert több esetben is Budapesten hagyta a Kanári-szigetekre tartó utasok csomagjait.

A címlapi kép illusztráció!