Meglepő: egy repülőgépen több vödörnyi KFC-s csirkével lakatták jól az utasokat

British Airways Boeing 787 Dreamliner
Képünk illusztráció
Vágólapra másolva!
Technikai problémák miatt a jól megszokott fedélzeti ételek helyett KFC menüt kaptak a British Airways légitársaság egyik járatának utasai - írja a Daily Star. 
Vágólapra másolva!

A légitársaság magyarázata szerint az ételszállító kocsikat nem tudták a kívánatos hőmérsékletre lehűteni, ezért a 8 órás útra előkészített ételek már nem voltak fogyaszthatók.

Kétségbeesett próbálkozásként, hogy az utasok ne maradjanak éhen, a légitársaság személyzete több vödör csirkét vásárolt a KFC-nél

amit a hosszú út során több részletben osztottak szét.

A szokatlan incidens egy olyan járaton történt, amely eredetileg Turks- és Caicos-szigetekről indult és egy, a bahamai Nassau-ban tett rövid megálló után Londonba tartott.

A nagyméretű KFC-s elviteles rendelés miatt a járat csak egy órás késéssel tudott felszállni Nassauban.

Képünk illusztráció Forrás: Flickr/MercerMJ

Az utasok többsége azonban egyáltalán nem örült a kényszerű változásnak. Az egyik utas Instagram oldalán például azt írta, hogy a járat személyzete nem volt eléggé felkészülve a hosszú útra, és a Nassau-ban vásárolt ételből minden utasnak csak egyetlen csirkelábat adtak. A Daily Mail szerint az Instagram-felhasználó "abszolút szégyennek" bélyegezte az esetet.

Néhányan azt is elmondták, hogy a légiutas-kísérő személyzet bocsánatkérésként utalványokat osztogatott az utasoknak.

A poszt alatt azonban többen kiálltak a légiutas-kísérők mellett, amiért talpraesetten gondolkodtak és megoldást találtak.

"Szerintem a British Airways a legjobb döntést hozta az adott körülmények között" - írta egy felhasználó.

A légitársaság szóvívője a sajtón keresztül kért elnézést az utasoktól az okozott kellemetlenségekért, és hozzátette, hogy igyekeztek mindent megtenni az utasok éhségének csillapítására.

Forrás: Daily Star