Sült krumpli alakú éttermet nyit a McDonald’s

Sültkrumpli, Meki, Mcdonald's,
Bangkok, Thailand - 15 April 2020: McDonald's French fries in the French fries box on red background. McDonald's Corporation is the world's largest fast food restaurant.
Vágólapra másolva!
Különleges bejelentést tett a McDonald's: a vállalat Ausztráliában tervezi megnyitni az első, hasábburgonyára specializálódott éttermét. Az élelmiszerhez olyan vadonatúj szószokat vezetnek be, mint például a wasabi ízű majonéz.
Vágólapra másolva!

A McDonald's július 20-án, csütörtökön nyitja meg a világ első Macca's Fries éttermét Sydney városában. A méreteiben sem a hagyományos éttermekre, mint inkább egy street food-os kiszolgálóegységet idéző, óriási sült krumpli kinézetű büfé olyan különleges szósszal várja az érdeklődőket, mint például a wasabis majonéz, amit kifejezetten a 2023-as FIFA Női Világbajnokság alkalmára készült.

A cég új típusú étterme főleg sült krumplira specializálódott, de a gyermekeknek továbbra is lesz lehetőségük különböző játékokhoz jutni a vendéglő különleges – hamburgert feltehetőleg nem tartalmazó – Happy Meal-jeinek köszönhetően.

A képen a McDonald's sült krumpli alakú étterme:

A gyorsétteremlánc újításai azonban nem csak Ausztráliát érintik, hiszen

Magyarországon megújul az ország első McDonald's étterme, a Régi posta utcai egység.

Az Origo megírta, hogy a felújítás során különleges minőségű, exkluzív éttermekben alkalmazott belsőépítészeti anyagokat használnak fel.