Váratlan döntést hozott Rihanna

Rihanna, celeb, sztár, amerikai sztár, énekesnő, fenty beauty, szexi
PARIS, FRANCE - MARCH 01: Rihanna is seen outside the Dior show, during Paris Fashion Week - Womenswear F/W 2022-2023, on March 01, 2022 in Paris, France. (Photo by Edward Berthelot/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Rihanna bejelentette, hogy távozik az öt éve alapított fehérneműcége vezérigazgatói posztjáról. Már meg is nevezték, ki vezeti a jövőben a Savage X Fenty nevű vállalatot.
Vágólapra másolva!

Rihanna távozik az általa alapított fehérneműcég, a Savage X Fenty vezérigazgatói székéből. Az énekesnő a Vogue Business-nek jelentette be a döntését, azonban hozzátette,

továbbra is a cég vezető tisztségviselője lesz, immár ügyvezető elnökként.

Az is kiderült, ki lesz a fehérneműcég új vezérigazgatója. A pozíciót Hilarie Super tölti be június 26-ától, aki korábban az Anthropologie Group vezérigazgatója volt. Super korábban olyan vállalatoknál is dolgozott, mint a Guess, az American Eagle, a Gap és az Old Navy.

Rihanna, akinek a teljes neve Robyn Rihanna Fenty, elmondta, nagyon hálás és izgatott, amiért Super elvállalta a tisztséget. Hozzátette, ő egy erős vezető, aki arra fog fókuszálni, hogy még magasabb szintre emelje a márkát.

Az énekesnő háttérbe vonulását részben az indokolhatja, hogy épp a második gyermekét várja.

Rihanna nettó vagyonát egyébként 1,4 milliárd dollárra becsülik, melynek jelentős része a Fenty Beauty nevű divatmárkából származik.

Forrás: Fox Business