Kiderült, hogy mennyit keresnek a Kardashian-Jenner klán tagjai a közösségi médiában

Család, Hírnév, pénz, összetartás - Hollywood legsikeresebb családjai

Keeping Up With The Kardashians
Khloe Kardashian, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kimberly Kardashian, Kylie Jenner, Kendall
Vágólapra másolva!
A Kardashian-Jenner klán vagyonának jelentős részét annak köszönheti, hogy tagjaik a közösségi médiafelületeiket híres és népszerű márkák amolyan reklámoldalaivá alakították át. A fogyókúrás termékektől kezdve a divatig mindent támogatnak és népszerűsítenek azokon, üzleti birodalmuk a rajongók számával együtt folyamatosan növekszik. A Kardashianok együttes követőinek a száma csupán az Instagramon több mint 1,3 milliárd, és minden egyes Instagram/Facebook posztért és történetért több mint hat számjegyű összeget kérnek el. Mutatjuk, ki mennyit keres pontosan a családban ennek révén. Az itt közölt pénzügyi információk a Hopper HQ belső adatain, továbbá ügynökségi, nyilvánosan elérhető, valamint a hírességek saját közlésein alapulnak. 
Vágólapra másolva!

Kris Jenner a klán "feje", az édesanya, ő a "momager" a családban (ez az angol mom szó (anya) és a menedzser szó összeolvadása), első házasságából 4 gyermeke született:

  • Kourtney Kardashian,
  • Kim Kardashian,
  • Khloé Kardashian és
  • Rob Kardashian.

Második házasságában született Kendall Jenner és Kylie Jenner.

Kylie Jenner ( 1.835.000 dollár posztonként)

Kylie Kristen Jenner amerikai valóságshow-szereplő, milliárdos, a Kardashian-klán legfiatalabb tagja, továbbá

a Kylie Cosmetics nevű saját fejlesztésű sminkbirodalom tulajdonosa és reklámarca.

Az igen jövedelmező kozmetikai vállalkozásán kívül milliókat keres azzal, hogy életmódmárkákat népszerűsít 375 millió követője felé. A híresség továbbá szépség- és divattermékeket is reklámoz. Olyan nagy márkákkal áll szerződésben, mint a Puma, Calvin Klein, Adidas, Beats x Balmain és a Skims.

Kylie Jenner Forrás: Instagram/Kylie Jenner

Kim Kardashian ( 1.689.000 dollár posztonként)

A Kardashian-Jenner család leghíresebb tagja, akit

a legtöbben úgy ismernek, mint a rapper Kanye West korábbi feleségét.

2007-ben szerzett ismertséget, amikor egy nyilvánosságra került szexvideója miatt a bíróság 5 millió dollár kártérítést ítélt meg neki. Abban az évben az E! tévécsatornán bemutatták az ő és családja életéről készült valóságshowt Keeping up with the Kardashians (KUWTK) címmel.

2010-ben ő volt a legjobban kereső valóságshow-sztár mintegy 6 millió dolláros bevétellel.

Testvéreivel, Kourtneyvel és Khloéval egy D-A-S-H nevű butikláncot alapítottak, ahol ruházati cikkek mellett parfümöket is árusítanak. Teljes vagyona 2022-ben lépte át az 1 milliárd dollárt. Tavaly ő volt a a hatodik legjobban fizetett híresség a közösségi médiumok felületein, követőinek száma 336 millió. Olyan luxusmárkákat népszerűsít hivatalos oldalán, mint a Skims, a KKW Beauty & Fragrance, a Kimoji és a Kardashian beauty. A USMagazine szerint egyetlen posztjával többet keres, mint egy teljes KUWTK évaddal.

Kim Kardashian Forrás: Getty Images for Baby2Baby/2022 Getty Images/Phillip Faraone

Kendall Jenner ( 1.290.000 dollár posztonként)

Kendall Jenner hivatalos foglalkozása szerint modell, foglalkoztatta őt az Elite Model Management, a Harper's Bazaar és a Vogue is. Később megjelent a New York-i, párizsi és milánói Divat Hetek kifutóján is.

Kipróbálta magát színészként is, amikor szerepet kapott ugyanis a Hawaii Five-O című sorozat egyik epizódjában.

Kendall Jenner volt a világ legjobban fizetett szupermodellje 2017-ben. A 266 millió követője stílusinspirációkat meríhet posztjaiból. Egyetlen tweetért Jenner 300.000 dollárt kér. Olyan márkák termékeit népszerűsíti, mint a Pepsi, az Estee Lauder, az Adidas és a Stuart Weitzman.

Kendall Jenner Forrás: NORTHFOTO/face to face/Wiese/Face To Face

Khloe Kardashian (1.320.000 dollár posztonként)

A Good America ruhamárka alapítója a világ tíz legjobban kereső közösségi influenszerek egyike. 12 éves kora óta nagyon erős migrénnel küzd, ezért felnőttként

a Nurtec ODT migrén elleni gyógyszer arca lett.

A DailyMail információi szerint továbbá a testpozitivitás mellett is kampányol. Kardashiannak 282 millió hűséges rajongója van. Olyan divatmárkák dolgoztak már együtt a divatikonnal, mint a Balenciaga és a Shein. A családjából származó olyan márkák, mint a Skims, a Good America és a KKW Beauty folyamatos bevételi forrást jelentenek számára.

Khloe Kardashian Forrás: Instagram/Khloekardashian

A többi családtag sem keres rosszul, mutatjuk a következő oldalon!