Kényelmes és gyors kijutást ígér a Formula-1 Magyar Nagydíjra a hivatalos szállítópartner

Forma-1, Fernando Alonso, Alpine, Magyar Nagydíj 2022, futam
Fernando Alonso of Alpine during the Formula 1 Hungarian Grand Prix at Hungaroring in Budapest, Hungary on July 31, 2022. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A július 21-én kezdődő Formula 1 Qatar Airways Magyar Nagydíj hétvégéjére több száz autót állít üzembe a BOLT a mogyoródi pálya hivatalos szállítópartereként, hogy a látogatók gyorsan, megfizethető áron juthassanak ki az eseményre, és szurkolhassanak kedvencüknek.
Vágólapra másolva!

A Formula 1-es versenyhétvége minden évben óriási nézőközönséget vonz a magyar fővárosba, tavaly például négy nap alatt közel 300 ezren látogattak ki a mogyoródi pályára, és az

idén is teltház lesz a vasárnapi versenynapon.

A ki- és bejutás éppen ezért logisztikai szempontból mindig nagy kihívást jelent. Erre jelenthet megoldást a Hungaroring és a BOLT együttműködése. A két cég egy éves együttműködésről írt alá szerződést, aminek értelmében a piacvezető társaság dedikált VIP-sávot is használhat a gyorsabb kijutás érdekében.

Illusztráció Forrás: Bolt Magyarország

24 órában igényelhetők az autók

Sabjányi László, a BOLT ügyvezetője elmondta:

Éves együttműködésünk egy új korszak kezdetét jelenti a közlekedés és az autósport terén. Vállalatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk, és a Hungaroring közönségének lehetőséget biztosítsunk arra, hogy könnyen és biztonságban jussanak ki, illetve haza, nemcsak a Formula 1 Qatar Airways Magyar Nagydíj hétvégéjén, hanem a versenypálya többi rendezvényén is."

Budapestről az applikáció segítségével 24 órában megrendelhetőek lesznek a Formula 1 színvonalához méltó autók,

hogy a rajongók még könnyebben juthassanak el a versenypályára.

Illusztráció Forrás: Taxify

A VIP-sáv mellett dedikált drosztok

A BOLT autói a háztól a kapuig szállítják az utasokat, de a társaság azt javasolja a városból a Hungaroringre igyekvőknek, hogy forgalmas csomópontok környékéről rendeljenek, így nagyobb eséllyel találnak néhány percen belül szabad járművet.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A szolgáltatásról kiadott tájékoztatóban szereplő információk szerint a viteldíj nagyban függ az indulási helytől és a forgalomtól. A főváros budai oldaláról nagyságrendileg 14-18 ezer forinttal, míg a belvárosból 13-16 ezer forinttal kalkulálhatnak az utasok. Az út hossza átlagosan 30-40 perc.

A megállapodás értelmében a BOLT-taxiknak dedikált drosztot jelölnek ki a Hungaroring főbejáratával szemben, ahol a vendégek minél gyorsabb utazását hostessek segítik. A BOLT kiszállási pontja a Hungaroring főbejáratával szemben, az O1 parkolóban, a Mol-kútnál található.